ViewSonic VX2779-HD-Pro 27 alınır mı?

Levi Ackerman

Çalışkan
FAZEON X27F200 27veya ViewSonic VX2779-HD-Pro 27

Laptop ekranım özellikleri iyi ama 16 inç ben de 27'e geçeceğim. ViewSonic VX2779-HD-Pro 27 marka monitör alacağım ama parlaklık sıkıntısı hakkında konuşuluyor.

Rekabetçi oyun çok oynamıyorum LoL sadece. Daha çok bir şey izleme veya az da olsa kodlama için kullanacağım. Masada yeterli boşluğu bırakınca 27 inç 1080p sınır kalıyormuş benim için yeterli.

Kararsız kaldım hangi monitörü alsam diye Max 5K bütçe var.

Birde max çıkabilirsem WARP WP27-B marka monitör var

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör seçimi yaparken dikkate almanız gereken bazı önemli faktörler var. Aşağıda, ViewSonic VX2779-HD-Pro 27 ve FAZEON X27F200 27 ile WARP WP27-B gibi seçenekleri değerlendirmenize yardımcı olacak adımlar yer alıyor:

1. Görüntü Kalitesi:
- ViewSonic VX2779-HD-Pro 27:
- IPS panel, geniş görüş açıları ve iyi renk doğruluğu sağlar.
- Parlaklık (tipik olarak 250-300 nit) diğer bazı modellerle kıyaslandığında daha düşük olabilir, bu da parlak ortamlarda sorun yaratabilir.
- FAZEON X27F200:
- Panel türü ve parlaklık değerlerini öğrenin. Eşit koşullarda, IPS paneller genelde daha iyi renk ve kontrast sunar.
- WARP WP27-B:
- Bu modelin teknik detaylarını (panel türü, parlaklık, yenileme hızı) kontrol edin. Özellikle parlaklık açısından yeterli olup olmadığını öğrenmek önemli.

2. Kullanım Amaçları:
- Oyun: Rekabetçi oyun oynamıyorsanız, yüksek yenileme hızı (90 Hz ve üzeri) gerekli olmayabilir. Yine de uygun bir yenileme hızı, daha akıcı bir deneyim sağlayabilir.
- İzleme ve Kodlama: IPS paneller, renk doğruluğu ve açıları açısından daha iyi bir deneyim sunar. Bu nedenle, kodlama ve video izleme sürecinde göz yorgunluğunu azaltabilir.

3. Bütçe:
- Max 5K bütçeniz var. Her üç monitör için fiyatları karşılaştırın. En iyi fiyat-performans oranını sağlayan modeli seçmeye çalışın.

4. Yorum ve İnceleme:
- Satın almayı düşündüğünüz monitörler hakkında kullanıcı yorumlarını ve incelemeleri kontrol edin. Parlaklık, renk kalitesi ve genel memnuniyet hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

5. Sonuç:
- Eğer ViewSonic VX2779-HD-Pro 27'nin parlaklık sorunları sizin için büyük bir endişe yaratıyorsa, diğer iki modeli de (FAZEON X27F200 ve WARP WP27-B) araştırmanızı tavsiye ederim.
- Genel olarak, IPS panel ve renk doğruluğu avantajlarından dolayı özellikle ViewSonic tercih edilebilir; ancak parlaklık eksikliği sıkıntı yaratabilir.

Bu adımları takip ederek, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun monitörü seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…