VirtualBox 256 MB video belleğini yükseltme

3031

Uzman
VirtualBox'ta video belleği olarak 256 MB verebiliyorum, bunu nasıl artırabilirim? Artırmadan grafik gerektiren uygulama açarsam kasar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
VirtualBox'ta video belleği olarak 256 MB verebiliyorum, bunu nasıl artırabilirim? Artırmadan grafik gerektiren uygulama açarsam kasar mı?

Donanım hızlandırmalı sanal makine kullanmak istersen VMware'da daha rahat edersin. GPU passthrough yapmak VMware'da daha kolay. Ekran kartın destekliyorsa 2 script ile kolayca GPU'yu sanal makineye aktarabiliyorsun.

Ben QEMU ile GPU passthrough yapıyordum. Windows'ta yapılır mı bilemem.

Donanım hızlandırmalı sanal makine kullanmak istersen VMware'da daha rahat edersin. GPU passthrough yapmak VMware'da daha kolay. Ekran kartın destekliyorsa 2 script ile kolayca GPU'yu sanal makineye aktarabiliyorsun.
Hocam size profil mesajı nereden yazabilirim

Artırsanız bile donanımsal grafik hızlandırma olmadığı sürece devasa bir performans alamazsınız. GPU passthrough gibi yöntemlere bakın donanımsal hızlandırma için.

Bunun için ayrı bir konu açacağım veya burada da yardım alsam olur. GPU passthrough işlemini yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…