Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 30 Eylül 2024 #1 Merhaba, VirtualBox indirip keyfi virüs salmak istiyorum. Bilgisayara geçmesini engellemek için bir tutorial var mı?
Merhaba, VirtualBox indirip keyfi virüs salmak istiyorum. Bilgisayara geçmesini engellemek için bir tutorial var mı?
Çözüm gustavo 30 Eylül 2024 Kayraa dedi: Merhaba, VirtualBox indirip keyfi virüs salmak istiyorum. Bilgisayara geçmesini engellemek için bir tutorial var mı? Genişletmek için tıkla... Ağ Bağdaştırıcını ve dosya paylaşımını kapat yeter. MEMZ virüsünü denediğimde böyle yapmıştım sıkıntı çıkmamıştı. Bu arada ne olur olamaz interneti kapat, Kaspeky kur ana bilgisayara.
Kayraa dedi: Merhaba, VirtualBox indirip keyfi virüs salmak istiyorum. Bilgisayara geçmesini engellemek için bir tutorial var mı? Genişletmek için tıkla... Ağ Bağdaştırıcını ve dosya paylaşımını kapat yeter. MEMZ virüsünü denediğimde böyle yapmıştım sıkıntı çıkmamıştı. Bu arada ne olur olamaz interneti kapat, Kaspeky kur ana bilgisayara.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.070 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 30 Eylül 2024 #11 Kayraa dedi: Yine de ufak bir risk bulunuyor, fakat direkt bilgisayara enjekte etmekten daha güvenli anladığım kadarıyla değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Kayraa dedi: Yine de ufak bir risk bulunuyor, fakat direkt bilgisayara enjekte etmekten daha güvenli anladığım kadarıyla değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.