umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.462 Makaleler 16 Çözümler 114 Beğeniler 8.867 Yer LTAF 17 Ocak 2024 #21 Kenan dedi: İndiriyor muyuz direk Online mı test ediyor? Kaspersky kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Online da test ediyor, indirirseniz de test eder. Kaspersky yakalar zaten, her antivirüs yakalıyor bunu. Amacı zaten yakalanmak olduğu için bu dosyanın.
Kenan dedi: İndiriyor muyuz direk Online mı test ediyor? Kaspersky kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Online da test ediyor, indirirseniz de test eder. Kaspersky yakalar zaten, her antivirüs yakalıyor bunu. Amacı zaten yakalanmak olduğu için bu dosyanın.
KS KS 2 2213 Becerikli Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 338 Çözümler 1 Beğeniler 209 17 Ocak 2024 #22 Kenan dedi: İndiriyor muyuz direk Online mı test ediyor? Kaspersky kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siteye girişte engelliyebilir. Dİğer yöntem not defterine bunu yapıştırıp kaydedin. X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*
Kenan dedi: İndiriyor muyuz direk Online mı test ediyor? Kaspersky kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Siteye girişte engelliyebilir. Dİğer yöntem not defterine bunu yapıştırıp kaydedin. X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*