Visual Studio Code'da vibe coding nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MNakruf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 172

MNakruf

Yetkin
Makaleler
3
Yer
Türkiye
Vibe coding hakkında internette pek çok kaynağa baktım ama kafam biraz karıştı doğrusu. Amacım küçük projelerle neler yapabileceğimi görmek. Önceliğim ücretsiz modellerle çalışmak. Bunun için VS Code editörü işimi görür diye düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor sizce?

VSCode'a Codex eklentisi veya terminalden Claude Code ile cok ideal calisilir.

Claude'u daha önce duymuştum. Direkt internet üzerinden deneyeyim dedim hayran kaldım vallahi. Bir de GitHub Copilot var mış onu önerir misiniz?

Claude'u daha önce duymuştum. Direkt internet üzerinden deneyeyim dedim hayran kaldım vallahi. Bir de GitHub Copilot var mış onu önerir misiniz?
Ben Claude Code ve GitHub Copilot ile calisiyorum ancak Claude Code'dan sonra hicbir sekilde yararini goremedim Copilot'in. Claude Code gercekten cok guclu.

Sana tavsiyem Antigravity indir, Google'un kendi kod editörü.

İndirdikten sonra Google hesabınla giriş yaparsan Gemini 3.0 Pro'yu beleşe kullandırıyor. Aylardır kullanıyorum aşırı iyi. Ayrıca diğer tüm yapay zekaları da kullanabiliyorsun ama diğer yapay zekaları kullanırsan 5-10 deneme hakkı veriyor günlük.

Claude çok daha iyi. Abonelik almayı da hak ettiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…