Vitamin şurubunun etkisi olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crexy.x
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 139

crexy.x

Becerikli
Merhaba arkadaşlar 13 yaşındayım mayıs'ta 14'e gireceğim boyum 1.61 kilo ise 58 buçuk uzun süredir kan aldırmıyorum bu sene gidecektim sınava falan hazırlanıyorum gidemedim eczaneden vitamin şurubu aldım adı argivit boy uzaması D vitamını b vitamini Çinki vitamını boy uzaması ve diğer vitaminlere iyi geliyormuş bende 1 aydır falan içiyorum bazen unutuyorum içmeyi faydalı olur mu acaba vitamin değerlerime iyi gelir mi bu aralarda iştahım açıldı gibi daha çok yemek yiyorum bir de internette bir şey yazıyor sağlıklı bir çocuğun günde 50-100 tel saçı dökülür diyor bu bilgi doğru mu bir de benim 1.5 aydır saçım yumuşadı önceden sert ve yumuşaktı ortaydı şimdi daha yumuşak gibi.

Etkisi olur ancak %90 genetiktir. Yaşından dolayı çok yemen normal, ben o yaşlardayken 3 dürümü bir oturuşta yediğimi hatırlıyorum. Düzenli iç vitamini, uykuna dikkat et 22.00 da uyuman lazım.

Etkisi olur ancak %90 genetiktir. Yaşından dolayı çok yemen normal, ben o yaşlardayken 3 dürümü bir oturuşta yediğimi hatırlıyorum. Düzenli iç vitamini, uykuna dikkat et 22.00 da uyuman lazım.
Bir de mastürbasyon sorun çıkarır mı? Bazen aşırı kaçırıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Bir de mastürbasyon sorun çıkarır mı iki sene önce laptop reklam virüsü kaptığından bir fotoğraf çıktı ve sonra mastürbasyon yaptım sorun olur mu bazen aşırı kaçırıyorum.

Hayır sorun olmaz, aksine yararlı diye biliyorum, tabii bağımlılık yapmaman lazım. Senin yaşında fazla mastürbasyon normal. ilerde bıkarsın zaten.

Artı -1 Eksi
Merhaba arkadaşlar 13 yaşındayım mayıs'ta 14'e gireceğim boyum 1.61 kilo ise 58 buçuk uzun süredir kan aldırmıyorum bu sene gidecektim sınava falan hazırlanıyorum gidemedim eczaneden vitamin şurubu aldım adı argivit boy uzaması D vitamını b vitamini Çinki vitamını boy uzaması ve diğer vitaminlere iyi geliyormuş bende 1 aydır falan içiyorum bazen unutuyorum içmeyi faydalı olur mu acaba vitamin değerlerime iyi gelir mi bu aralarda iştahım açıldı gibi daha çok yemek yiyorum bir de internette bir şey yazıyor sağlıklı bir çocuğun günde 50-100 tel saçı dökülür diyor bu bilgi doğru mu bir de benim 1.5 aydır saçım yumuşadı önceden sert ve yumuşaktı ortaydı şimdi daha yumuşak gibi.
Boyun kısa geldi bana. Bende 13 yaşındayım. Salı günü hastanede boyum ölçüldü. 1.71 çıktı.

Artı -1 Eksi
Hayır sorun olmaz, aksine yararlı diye biliyorum, tabii bağımlılık yapmaman lazım. Senin yaşında fazla mastürbasyon normal. İleride bıkarsın zaten.

Hocam bir de şey normal mi duş alırken saçımı yıkarken elime saç gelmesi? Bu gelenler ölmüş deri gibi olur ya onun gibi mi? Bir de yastıkta sabah kalkınca 3, 4 tel saç oluyor bazen de 2 tel falan, bundan bir şey olur mu? Ben zor uyuyan biriyim uykuyu pek sevmediğim için.

Boyun kısa geldi bana. Ben de 13 yaşındayım. Salı günü hastanede boyum ölçüldü. 1.71 çıktı.

Bilmiyorum hocam belki de daha tam ergenliğe girmedim. Benim kuzenim 15 yaşına kadar 1.64'te kaldı 16 yaşına girdikten 2 ay sonra boyu 181 oldu.

Hocam birde şey normalmi duş alırken saçımı yıkarken elime saç gelmesi bu gelenler ölmüş deri gibi olur ya onun gibimi birde sabah kalkınca 3,4 tel saç oluyor bazende 2 tel falan bundan birşey olurmu ben zor uyuyan biriyim uykuyu pek sevmediğim için.

Bilmiyorum hocam belkide daha tam ergenliğe girmedim benim kuzenim 15 yaşına kadar 1.64 te kaldı 16 yaşına girdikten 2 ay sonra boyu 181 oldu.
Uzar boyun. Merak etme.

50-100 tel dökülmesi ideal dökülmedir. Fazlası dökülüyorsa saç derisinde problem vardır veya genetik kellik yoldadır yani. Saçının yumuşaması da aldığın vitamin herhalde saça da etkisi olan bir vitamin gözüküyor.

Boy meselesi yani boy uzaması için ne gerekiyor bir bilgim yok ama yani genetiğin de bir sınırı var. Doğru beslenme, takviyeler filan genetiğin üzerine ekstra olarak düşünebiliriz.

Artı -1 Eksi
50-100 tel dökülmesi ideal dökülmedir. Fazlası dökülüyorsa saç derisinde problem vardır veya genetik kellik yoldadır yani. Saçının yumuşaması da aldığın vitamin herhalde saça da etkisi olan bir vitamin gözüküyor.

Boy meselesi yani boy uzaması için ne gerekiyor bir bilgim yok ama yani genetiğin de bir sınırı var. Doğru beslenme, takviyeler filan genetiğin üzerine ekstra olarak düşünebiliriz.
Mesela hocam sabah kalktığımda yastıkta 3-4 tel oluyor sonra da duş alırken kafamı 2 kere yıkıyorum ilk başta 15 tel civarı geliyor ikinci yıkamada daha az geliyor bu kadar sadece.

Mesela Baba tarafından babamın 4 tane dayısı var 2'sinin saçları var bir tanesinin önlerde çok az diğerinde hiç yok anne tarafı da onun gibi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt