Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Dun aksam 21'de yatip bu sabah 8'de kalktim. 11 saat uyudum. Genelde de 8 ila 11 saat arasinda uyumama ragmen gun icinde yorgun hissediyorum. Bugun de saat 19 gibi ders basinda uyuyakalip 20 gibi uyanmisim. Bu durumda Supradyn gibi urunler onerir misiniz? Zararli etkileri var midir?

Dun aksam 21'de yatip bu sabah 8'de kalktim. 11 saat uyudum. Genelde de 8 ila 11 saat arasinda uyumama ragmen gun icinde yorgun hissediyorum. Bugün de saat 19 gibi ders basinda uyuyakalip 20 gibi uyanmisim. Bu durumda supradyn gibi urunler önerir misiniz? Zararli etkileri var midir?

Bence bir kan değerlerinize baktırın. Ona göre hareket edin.

Merhaba,

Normal şartlarda Supradyn gibi multivitaminlerin vücuda bir zararı olmaz. Hatta kuvvetle muhtemel beslenmeniz sebebiyle günlük ihtiyacınız olan vitaminlerin tamamını alamıyorsunuzdur bile. Bu sebeple ortalama bir bireyin multivitamin kullanması faydalı olacaktır.

Yıllardır birçok markanın multivitaminini her gün düzenli olarak kullanıyorum. Üstelik vücut geliştirme ile ilgilendiğim için beslenmeme de dikkat etmeme rağmen multivitamin kullanırım.

Yine de elbette bir doktor tavsiyesi ile kullanmayı tercih edin. Zaten doktorunuza sorduğunuzda sizi kullanmaya teşvik edecektir.

Vitamine ihtiyacın varsa alırsın, durduk yere takviye almak hiçbir işe yaramaz. Kan tahlili yaptır ve doktorun söyledikleri dışında bir takviye alma.

Önce dahiliyeden bir randevu alın ve hocaların dedigi gibi kan testi yaptırın. Bütün vitaminler vücutta depolanmaz, B grubu örnektir buna mesela ufak istisnalar hariç. Halihazırda da senin, misal olarak B12 vitamininin seviyesi zaten iyiyse, fazladan takviye olarak alman bir işine yaramayacak.

Dun aksam 21'de yatip bu sabah 8'de kalktim. 11 saat uyudum. Genelde de 8 ila 11 saat arasinda uyumama ragmen gun icinde yorgun hissediyorum. Bugün de saat 19 gibi ders basinda uyuyakalip 20 gibi uyanmisim. Bu durumda supradyn gibi urunler önerir misiniz? Zararli etkileri var midir?

Dahiliye gidin hap versinler bende de yorgunluk uyku oluyor bu genelde kansızlık yüzünden oluyor bir süre kullandım bıraktım yine gideceğim.