KS KS 2 22809 Deneyimli Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 526 Makaleler 3 Çözümler 1 Beğeniler 429 5 Aralık 2025 #11 maes dedi: Şimdi İphone 15'e geçtim. Eskisi duruyor hala emektar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Çin malı telefonları az ucuza satıp iyi gafil avlıyorlar
maes dedi: Şimdi İphone 15'e geçtim. Eskisi duruyor hala emektar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Çin malı telefonları az ucuza satıp iyi gafil avlıyorlar
maes Başarılı Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 335 Beğeniler 200 5 Aralık 2025 #12 22809 dedi: Hayırlı olsun. Çin malı telefonları az ucuza satıp iyi gafil avlıyorlar Genişletmek için tıkla... Zamanında ucuz diye almıştık ne kamerası düzgün ne kendisi.
22809 dedi: Hayırlı olsun. Çin malı telefonları az ucuza satıp iyi gafil avlıyorlar Genişletmek için tıkla... Zamanında ucuz diye almıştık ne kamerası düzgün ne kendisi.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.358 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 6 Aralık 2025 #13 maes dedi: Zamanında ucuz diye almıştık ne kamerası düzgün ne kendisi. Genişletmek için tıkla... Normal değil mi? Ucuz maldan çok bir şey beklememek lazım. O iPhone 15 parasına aynı markanın cihazları da çok iyidir
maes dedi: Zamanında ucuz diye almıştık ne kamerası düzgün ne kendisi. Genişletmek için tıkla... Normal değil mi? Ucuz maldan çok bir şey beklememek lazım. O iPhone 15 parasına aynı markanın cihazları da çok iyidir
maes Başarılı Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 335 Beğeniler 200 6 Aralık 2025 #14 Aakons dedi: Normal değil mi? Ucuz maldan çok bir şey beklememek lazım. O iPhone 15 parasına aynı markanın cihazları da çok iyidir Genişletmek için tıkla... Yurt dışı buraya göre ucuza geldi İphone o yüzden rahatım biraz fiyat açısından.
Aakons dedi: Normal değil mi? Ucuz maldan çok bir şey beklememek lazım. O iPhone 15 parasına aynı markanın cihazları da çok iyidir Genişletmek için tıkla... Yurt dışı buraya göre ucuza geldi İphone o yüzden rahatım biraz fiyat açısından.