Merhaba sevgili Technopat Sosyal kullanıcıları, bu rehberimde sizlere nasıl 7 gün beklemeden MTK işlemci içeren cihazlarda Bootloader kilidi açmayı anlatacağım. Hadi rehbere geçelim. Gerekli Dosyalar: Bu dosya tüm gerekli dosyaları içeriyor: MediatekBootloaderUnlock.rar MTK Bootloader...
www.technopat.net
Bu konudaki gerekli aracın linki kırılmış, size sağlam linki bırakıyorum.
Merhaba arkadaşlar, @Livo hocamızın konusu üzerine bu konuyu açma gereği duydum, bildiğiniz üzere bazı Mediatek cihazlarda bootloader kilidi fastboot üzerinden açılmayabiliyor veya Xiaomi Mediatek cihazlarda 7 gün bekleme süresi olabiliyor, bu rehberle beklemeden "mtkclient" yazılımını kullanarak nasıl bootloader açabilirsiniz onu göstermeye çalışacağım. (Çekmecede duran OPPO A55 model cihazında bu rehberin çalıştığını teyit ettim.) Başlayalım;
Gereksinimler:
Python 3.9, UsbDk, Git for Windows, mtkclient ve bootloader'ı...
Merhaba arkadaşlar, @Livo hocamızın konusu üzerine bu konuyu açma gereği duydum, bildiğiniz üzere bazı Mediatek cihazlarda bootloader kilidi fastboot üzerinden açılmayabiliyor veya Xiaomi Mediatek cihazlarda 7 gün bekleme süresi olabiliyor, bu rehberle beklemeden "mtkclient" yazılımını kullanarak nasıl bootloader açabilirsiniz onu göstermeye çalışacağım. (Çekmecede duran OPPO A55 model cihazında bu rehberin çalıştığını teyit ettim.) Başlayalım;
Gereksinimler:
Python 3.9, UsbDk, Git for Windows, mtkclient ve bootloader'ı...