VK hesabına e-posta ve şifre yöntemi ile giriş yapılamıyor

The_Turk

Başarılı
Merhabalar. 2013 yılında açtığım ve uzun süredir giriş yapmadığım bir VK hesabım var. Bu hesaba e-posta ve şifre yöntemi ile giriş yapmaya çalışınca aşağıdaki gibi bir hata veriyor:

Farklı bir yöntem ile (QR kodu okutarak) giriş yapmayı başardım ve hesabıma erişimimi kayıtlı cep telefonu numarasını güncelleyerek ve şifreyi değiştirerek restore ettim. Yaklaşık bir gün bekletti ve yeni şifre ile girebilirsiniz diyor ama hâlâ PC'de giriş yapmaya çalışırken şifre ile login olayını kabul etmiyor.

Sorunum şu: Hesabıma erişim sahibiyim ama cep telefonu uygulamasından login olduğum için ve her seferinde QR kodu okutarak PC'den giriş yapabiliyorum. Bu demek oluyor ki cep telefonu uygulamasını silsem, çıkış yapsam, telefonu sıfırlamam gerekse ya da yeni bir telefon satın alırsam hesabıma erişimimi tümden kaybedeceğim.

Eskiden Facebook ve Google için kötü hesap yönetim araçlarına sahipler derdim ama bu VK hepsini aştı. Hesabıma tekrar erişimi kaybetme riski olmadan nasıl e–posta ve şifre ile giriş yapabilirim? Daha önce bu sorunu yaşayanlar ya da çözümü bilenler yardımcı olabilirlerse sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
“Çok fazla deneme” hatası hesaba değil, IP adresine veya tarayıcı çerezlerine takılıyor. Gizli sekmeden'yi açıp bir de VPN açın. İşe yaramazsa ev telefonun hotspotunu kullanın ya da mobil veriyle bağlanın. Bunlar da olmazsa olmazsa VK'den Ayarlar > Güvenlik kısmından 2FA’yı açın, sonra PC’den giriş yaparken şifreyi girdikten sonra telefondaki kodu isteyecek. “çok fazla deneme” hatasını giderebilme olasılığı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…