11. Nesil HP Victus 16 Windows 11 bilgisayarım Canary güncellemesi yapmış.
Bilgisayar oturum açıyor fakat siyah ekranda kalıyor.
Format atayım diyorum.
VMD driver yüklüyorum hâlâ sürücü bulamıyor.
İşin garip tarafı ise Shift+F10 yaptıktan sonra notepad-farklı kaydet seçeneğine girdikten sonra sürücüleri görebiliyorum.
Yani sürücüler yükleniyor.
Ubuntu 23 yüklü sistemde.
Yardımlar için teşekkürler
Aynı sürücü indirili hocam USB bellekte.
Bilgisayar dualboot şekildeydi.
Sonra Pardus'u Windows yüklü sürücüye kurdum.
Acaba disk formatı değiştiği için olabilir mi?
Windows kurulum ekraninda komutlar ile diski sifirlamayı deneyeceğim.
Konuyu okudum zaten. Tavsiye istedin, bütün konuyu baştan sona okuyup verdim. Daha ilk mesajımı umursamayacaksan çıkayım konudan, 20 sayfaya kadar gidersiniz.
@Silinen üye Windows yüklemesini başlatmadan USB ile yükleme ekranındayken Shift+F10 kombinasyonu ile komut istemine girmeyi denediniz mi? Eğer girebilirseniz diskpart yazdıktan sonra list disk yazarak SSD görünüyor mu bakar mısınız? Eğer görünüyorsa clean komutu ile formatlayıp tekrar denersiniz. Ancak tüm diski formatlamış olacaksınız bu şekilde maalesef. Önemli verileriniz varsa sıkıntı olmasın.
Konuyu okudum zaten. Tavsiye istedin, bütün konuyu baştan sona okuyup verdim. Daha ilk mesajımı umursamayacaksan çıkayım konudan, 20 sayfaya kadar gidersiniz.
@Silinen üye Windows yüklemesini başlatmadan USB ile yükleme ekranındayken Shift+F10 kombinasyonu ile komut istemine girmeyi denediniz mi? Eğer girebilirseniz diskpart yazdıktan sonra list disk yazarak SSD görünüyor mu bakar mısınız? Eğer görünüyorsa clean komutu ile formatlayıp tekrar denersiniz. Ancak tüm diski formatlamış olacaksınız bu şekilde maalesef. Önemli verileriniz varsa sıkıntı olmasın.