VMG3312-B10b modeme router almak mı, sıfırdan VDSL2 modem almak mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raspin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 386
  • Etiketler Etiketler
    modem router

Raspin

Uzman
100 Mbps VDSL2 internet kullanıyorum. Modemim çok eski, modeli: VMG3312-B10b. Kullananlar ne kadar leş bir modem olduğunu biliyordur. Sıfırdan bir modem mi almalıyım yoksa router mı? 2 haftadır modemlere bakıyorum hiçbirinde karar veremedim ve performanslarına da güvenemiyorum çünkü çoğunun inceleme videosu yok. Router alırsam modemin eski olması nedeniyle performans kaybı yaşar mıyım? Teşekkürler.

Ayrıca modem önerisi istediğim konu:

Son düzenleme:

2.4'te biraz kayıp yaşayabilirsin ama modemin eski olduğundan fark yaşayacağını düşünmüyorum çok ama router daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi bir VDSL2 modemle tek cihazda çözmek daha mantıklı gibi.

Merhaba,

Mevcut modeminiz eski ve yanına router alıp eski modem ile birlikte kullanmak pek mantıklı olmayacaktır. Sıfırdan VDSL2 modem almanızı öneririm, zaten pek çok VDSL2 modemin router modu da var.

Bütçeni söyle ona göre modem önerelim, router alma bence, tek modem ile işini hallet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni söyle ona göre modem önerelim, router alma bence, tek modem ile işini hallet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…