BaySencer Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 2 21 Ağustos 2025 #1 VMware üzerinde macOS Sonoma kuruyorum ancak şu hatayı alıyorum. (İşlemcim AVX2 destekliyor) Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2025
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 21 Ağustos 2025 #2 İşlemciniz AMD mi?
KS KS BaySencer Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 2 21 Ağustos 2025 #3 Recep Baltaş dedi: İşlemciniz AMD mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Ryzen 5 5600G kullanıyorum. Görüntü atmayı unutmuşum böyle. BaySencer dedi: Evet hocam Ryzen 5 5600G kullanıyorum. Görüntü atmayı unutmuşum böyle. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: İşlemciniz AMD mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de 4-5 defa yeniden başladıktan sonra bu çıkıyor. Recep Baltaş dedi: İşlemciniz AMD mi? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: İşlemciniz AMD mi? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba ekran kartı falan mı desteklemiyor. Eskidende denediğimde Monterey sadece oldu onun üstü çalışmadı. Son düzenleme: 22 Ağustos 2025
Recep Baltaş dedi: İşlemciniz AMD mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Ryzen 5 5600G kullanıyorum. Görüntü atmayı unutmuşum böyle. BaySencer dedi: Evet hocam Ryzen 5 5600G kullanıyorum. Görüntü atmayı unutmuşum böyle. Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: İşlemciniz AMD mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir de 4-5 defa yeniden başladıktan sonra bu çıkıyor. Recep Baltaş dedi: İşlemciniz AMD mi? Genişletmek için tıkla... Recep Baltaş dedi: İşlemciniz AMD mi? Genişletmek için tıkla... Hocam acaba ekran kartı falan mı desteklemiyor. Eskidende denediğimde Monterey sadece oldu onun üstü çalışmadı.