SiberSasi Becerikli Katılım 7 Ağustos 2025 Mesajlar 135 Çözümler 2 Beğeniler 36 22 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar ben sanal makineye Windows XP kurmuştum fakat açılış sesi bozuk geliyordu. Yapay zekaya sordum, anlamadım. (VMware Tools'u kurmuştum). Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2025
Arkadaşlar ben sanal makineye Windows XP kurmuştum fakat açılış sesi bozuk geliyordu. Yapay zekaya sordum, anlamadım. (VMware Tools'u kurmuştum).
Max Caulfield Üstün Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.114 Makaleler 15 Çözümler 25 Beğeniler 1.925 Yer Arcadia Bay 22 Ekim 2025 #2 Sisteminizde Hyper-V, Sanal Makine Platformu veya Virtualization-Based Security aktif mi? MSInfo32'yi yönetici olarak çalıştırıp en aşağıya kaydırıp ekran görüntüsü paylaşın. Ayrıca Windows Güvenliği ayarlarından Cihaz Güvenliği -> Çekirdek Yalıtım bölümünün ekran görüntüsünü paylaşın. Artı 0 Eksi
Sisteminizde Hyper-V, Sanal Makine Platformu veya Virtualization-Based Security aktif mi? MSInfo32'yi yönetici olarak çalıştırıp en aşağıya kaydırıp ekran görüntüsü paylaşın. Ayrıca Windows Güvenliği ayarlarından Cihaz Güvenliği -> Çekirdek Yalıtım bölümünün ekran görüntüsünü paylaşın.