YASEDEM 53 Uzman Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 754 Yer BELGIUM 30 Mayıs 2026 #1 Merhaba, VMware'e macOS Tahoe kurdum. VRAM'i arayüzden de not defteriyle düzenlesem de macOS'da 128 MB olarak gözüküyor. Böyle olunca da Gemini bile açılırken 5 dakika bekliyorum. Bu 128 MB sınırını aşmanın yolu var mı?
Merhaba, VMware'e macOS Tahoe kurdum. VRAM'i arayüzden de not defteriyle düzenlesem de macOS'da 128 MB olarak gözüküyor. Böyle olunca da Gemini bile açılırken 5 dakika bekliyorum. Bu 128 MB sınırını aşmanın yolu var mı?
Çözüm Recep Baltaş 30 Mayıs 2026 Tek yolu destekleyen bir GPU varsa Passthrough kullanmak. VMWare macOS Tools da yükleyebilirsiniz ama çok fayda etmeyecek maalesef.
Tek yolu destekleyen bir GPU varsa Passthrough kullanmak. VMWare macOS Tools da yükleyebilirsiniz ama çok fayda etmeyecek maalesef.
Recep Baltaş 18 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.231 Makaleler 104 Çözümler 1.604 Beğeniler 46.096 Yer İstanbul 30 Mayıs 2026 #2 Tek yolu destekleyen bir GPU varsa Passthrough kullanmak. VMWare macOS Tools da yükleyebilirsiniz ama çok fayda etmeyecek maalesef. Artı 0 Eksi Çözüm
Tek yolu destekleyen bir GPU varsa Passthrough kullanmak. VMWare macOS Tools da yükleyebilirsiniz ama çok fayda etmeyecek maalesef.