Arkadaşlar, amacım Final Cut Pro'yu kullanmak ama VMware programı donuyor, kullanamıyorum.
MacOS'u bile donmadan kulanabileceğim bir sürüm var mı? Final Cut Pro Windows'ta çalışır mı? Bana lazım olan donmayan bir sanal macOS sürümü ve Final Cut Pro'yu çalıştıran bir sürüm.
Arkadaşlar, amacım final cut Pro'yu kullanmak ama VMware programı donuyor, kullanamıyorum.
MacOS'u bile donmadan kulanabileceğim bir sürüm var mı? Final cut Pro Windows'ta çalışır mı? Bana lazım olan donmayan bir sanal macOS sürümü ve final cut Pro'yu çalıştıran bir sürüm.
Sanal makineye kaç GB RAM ve kaç işlemci çekirdeği verdiniz? Ayrıca macOS ile sanal makinede verimli performans beklemeyin. Ufak şeylerde bile kasıyor. Hackintosh denemeniz lazım veya bir yolla GPU'yu sanal sisteme tanıtmalısınız.
Sanal makineye kaç GB RAM ve kaç işlemci çekirdeği verdiniz? Ayrıca macOS ile sanal makinede verimli performans beklemeyin. Ufak şeylerde bile kasıyor. Hackintosh denemeniz lazım veya bir yolla GPU'yu sanal sisteme tanıtmalısınız.