Mustafa Aydın 15

Uzman
Herkese merhaba.

Binamıza hiçbir altyapı sağlayıcı fiber çekmediği için son çare Vodafone'a başvuracağım ama ne kadar Vodafone bayisine gitsem fiber olduğundan haberleri yok.

Bu Vodafone Net fiber başvurusu nereden yapılabilir?

Sokağın kazılması gerekiyor o sadece operatör değil belediyenin izinlerinden planlara dahil mi değil mi bunlar önemli daha çok yoksa çevredeki mahallelerde bile yoksa uğraşmayın Superonline'de bile konu açmışsınız pek bir şey olacağını sanmıyorum çevre mahallelere gelir öyle bir işe yarar çabanız planlamada bölgeniz yoksa boşa uğraşırsınız.

Çevredeki tüm binalarda fiber var, bir bizim binada yok. Superonline yetkilisi oyalıyor, şu an ben de Vodafone'a başvurmak istiyorum, nasıl yapabilirim?

Bir de yan sokağımı da kazmışlar, kabloyu geçirmişler ama binaya çekerler mi, bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevredeki tüm binalarda fiber var bir bizim binada yok Superonline yetkilisi oyalıyor şu an bende Vodafone'a başvurmak istiyorum, nasıl yapabilirim?

Çevre binalarda olup sizde olmaması garip çünkü genelde ilk mahalleye geldiği zaman kapı kapı gezip sorarlar o zaman hayır demiş olabilir yönetici ev sahibi vs. çevrede hangi operatör yaygınsa o operatörden şansınızı deneyin.

Bizim bina aile apartmanı nasıl bir şeyse yöneticisi veya yönetim defteri hiçbir şey yok binanın ve gelen soran da olmadı sorsalar zaten binada oturanlar annem dayım teyzem onlarda VDSL'den bıktılar kesin evet derlerdi.

Türk Telekom iç tesisat döşenmeden fiber çekemeyiz dedi sonra geldiler kablo geçmiyor kazı lazım dedi kaldı, Superonline oyalıyor, Kablonet apartmanın rögarını bulamadı lokasyon dışı diyorlar bir Vodafone kaldı işte