Vaga Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 110 Beğeniler 32 19 Ekim 2025 #1 Vodafone hat sahipleri, "Vodafone Yanımda" uygulamasının üst kısmındaki bölümden hediye bakiye ekleyebilir.
Vodafone hat sahipleri, "Vodafone Yanımda" uygulamasının üst kısmındaki bölümden hediye bakiye ekleyebilir.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.072 Çözümler 9 Beğeniler 1.996 Yer İstanbul 19 Ekim 2025 #2 Aktif Vodafone Pay kullanıyorum çok iyi oldu şuan toplam 200 TL kazandım. Arkadaşlardan da alalım kodları Teşekkürler.
Aktif Vodafone Pay kullanıyorum çok iyi oldu şuan toplam 200 TL kazandım. Arkadaşlardan da alalım kodları Teşekkürler.
KS KS Vaga Uzman Katılım 3 Nisan 2025 Mesajlar 110 Beğeniler 32 19 Ekim 2025 #3 xsharke dedi: Aktif Vodafone Pay kullanıyorum çok iyi oldu şuan toplam 200 TL kazandım. Arkadaşlardan da alalım kodları Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak bir sıkıntı yaratır mı acaba ?
xsharke dedi: Aktif Vodafone Pay kullanıyorum çok iyi oldu şuan toplam 200 TL kazandım. Arkadaşlardan da alalım kodları Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak bir sıkıntı yaratır mı acaba ?
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.072 Çözümler 9 Beğeniler 1.996 Yer İstanbul 19 Ekim 2025 #4 Vaga dedi: Bunu yapmak bir sıkıntı yaratır mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum olsa engellerlerdi bence.
Vaga dedi: Bunu yapmak bir sıkıntı yaratır mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum olsa engellerlerdi bence.
Canepe Uzman Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 733 Çözümler 4 Beğeniler 621 Yer Denizli, Türkiye 19 Ekim 2025 #5 Şuan eklenmiyor uygulamaya.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.212 Yer Çorum 19 Ekim 2025 #6 Cüzdana ekledi ama bunu nasıl farklı kartlara aktarıyoruz ki? Sanal kart oluşturdum ama cüzdandan oraya aktarma yok sanırım, göremedim Bakiye sadece uygulama içinde oluyormuş sanırım, öyle yazıyor. Neyse, bir sonraki faturada kullanırız. Son düzenleme: 19 Ekim 2025
Cüzdana ekledi ama bunu nasıl farklı kartlara aktarıyoruz ki? Sanal kart oluşturdum ama cüzdandan oraya aktarma yok sanırım, göremedim Bakiye sadece uygulama içinde oluyormuş sanırım, öyle yazıyor. Neyse, bir sonraki faturada kullanırız.
Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 20 Ekim 2025 #7 Caner Uncu dedi: Cüzdana ekledi ama bunu nasıl farklı kartlara aktarıyoruz ki? Sanal kart oluşturdum ama cüzdandan oraya aktarma yok sanırım, göremedim Bakiye sadece uygulama içinde oluyormuş sanırım, öyle yazıyor. Neyse, bir sonraki faturada kullanırız. Genişletmek için tıkla... Öğrenebildiniz mi acaba?
Caner Uncu dedi: Cüzdana ekledi ama bunu nasıl farklı kartlara aktarıyoruz ki? Sanal kart oluşturdum ama cüzdandan oraya aktarma yok sanırım, göremedim Bakiye sadece uygulama içinde oluyormuş sanırım, öyle yazıyor. Neyse, bir sonraki faturada kullanırız. Genişletmek için tıkla... Öğrenebildiniz mi acaba?
2 22304 Becerikli Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 494 Beğeniler 276 20 Ekim 2025 #8 Anca fatura ödenir bunla..
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.212 Yer Çorum 20 Ekim 2025 #9 Drivefast dedi: Öğrenebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bakiyedeki para sadece uygulamada kullanılıyor sanırım. Parayı farklı bir yere aktaramıyorsun. O şekilde yazılmış uygulama içinde. Fatura ödemede kullanılıyorsa o şekilde kullanırız.
Drivefast dedi: Öğrenebildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bakiyedeki para sadece uygulamada kullanılıyor sanırım. Parayı farklı bir yere aktaramıyorsun. O şekilde yazılmış uygulama içinde. Fatura ödemede kullanılıyorsa o şekilde kullanırız.
V v3rtecc Çalışkan Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 42 Beğeniler 16 20 Ekim 2025 #10 Caner Uncu dedi: Cüzdana ekledi ama bunu nasıl farklı kartlara aktarıyoruz ki? Sanal kart oluşturdum ama cüzdandan oraya aktarma yok sanırım, göremedim Bakiye sadece uygulama içinde oluyormuş sanırım, öyle yazıyor. Neyse, bir sonraki faturada kullanırız. Genişletmek için tıkla... İstanbulkart varsa oraya çekiliyor, başka da yolu yok sanırım fatura ödemek dışında.
Caner Uncu dedi: Cüzdana ekledi ama bunu nasıl farklı kartlara aktarıyoruz ki? Sanal kart oluşturdum ama cüzdandan oraya aktarma yok sanırım, göremedim Bakiye sadece uygulama içinde oluyormuş sanırım, öyle yazıyor. Neyse, bir sonraki faturada kullanırız. Genişletmek için tıkla... İstanbulkart varsa oraya çekiliyor, başka da yolu yok sanırım fatura ödemek dışında.