Detaylar
Kim cevapladı?Aktif Vodafone Pay kullanıyorum çok iyi oldu şuan toplam 200 TL kazandım. Arkadaşlardan da alalım kodları
Teşekkürler.
Vaga
Uzman
Bunu yapmak bir sıkıntı yaratır mı acaba ?Aktif Vodafone Pay kullanıyorum çok iyi oldu şuan toplam 200 TL kazandım. Arkadaşlardan da alalım kodları![]()
Sanmıyorum olsa engellerlerdi bence.
Canepe
Uzman
Şuan eklenmiyor uygulamaya.
Cüzdana ekledi ama bunu nasıl farklı kartlara aktarıyoruz ki? Sanal kart oluşturdum ama cüzdandan oraya aktarma yok sanırım, göremedim
Bakiye sadece uygulama içinde oluyormuş sanırım, öyle yazıyor. Neyse, bir sonraki faturada kullanırız.
Bakiye sadece uygulama içinde oluyormuş sanırım, öyle yazıyor. Neyse, bir sonraki faturada kullanırız.
Son düzenleme:
Drivefast
Uzman
Öğrenebildiniz mi acaba?Cüzdana ekledi ama bunu nasıl farklı kartlara aktarıyoruz ki? Sanal kart oluşturdum ama cüzdandan oraya aktarma yok sanırım, göremedim
Bakiyedeki para sadece uygulamada kullanılıyor sanırım. Parayı farklı bir yere aktaramıyorsun. O şekilde yazılmış uygulama içinde. Fatura ödemede kullanılıyorsa o şekilde kullanırız.
İstanbulkart varsa oraya çekiliyor, başka da yolu yok sanırım fatura ödemek dışında.Cüzdana ekledi ama bunu nasıl farklı kartlara aktarıyoruz ki? Sanal kart oluşturdum ama cüzdandan oraya aktarma yok sanırım, göremedim
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-