Diğer Vodafone'da numara taşımaya özel 20 GB + 1000 DK + 250 SMS 132 TL

Tam hattın süresi dolmuştu. İyi oldu bu tarife.

Hocam Turkcell'den geçmek istiyorum 32 gün taahhütüm var acaba cayma bedeli öder miyim?

10 Mbps internete sahip olmak istiyorsanız geçebilirsiniz. Türk Telekom geçtim ve kurtuldum bu firmadan.

10 Mbps internete sahip olmak istiyorsanız geçebilirsiniz. Türk Telekom geçtim ve kurtuldum bu firmadan.

Vallahi Turkcell 640 lira dedi tarifeye devam edebilmek için. 10 veya 5 Mbps olması pek de ilgilendirmez.

Vallahi Turkcell 640 lira dedi tarifeye devam edebilmek için. 10 veya 5 Mbps olması pek de ilgilendirmez.

Ben Türk Telekom 5GB kullanıyorum, adamlar en azından hediye olarak haftalık 5GB falan veriyor. Vodafone ise 1GB veya indirim kodu veriyordu. Bir de 80 Mbps hız alıyorum, Vodafone'dan kat kat hızlı. Elektrik gidince çekmeme sorunu da yaşatmıyor.

Doğrudur hocam ancak burada da Türk Telekom hiç çekmiyor. Vodafone biraz daha iyi. Yoksa Türk Telekom'un tarifeleri de ilgimi çekmişti.

O elektrik kesilince hat çökme sorununu Aksaray'da hiç yaşamadım ama Adana'da sürekli yaşıyordum.

Hocam Turkcell'den geçmek istiyorum 32 gün taahhütüm var acaba cayma bedeli öder miyim?
1 aydan daha az kaldıysa ödemiyorsun diye biliyorum yani iki gün sonra geçersen ödemezsin şu an geçersen ödersin

Fiyat süper ama Turkcell'den vodofona geçince yaşlanmış hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…