Diğer Vodafone'da numara taşımaya özel 20 GB + 1000 DK + 250 SMS 182 TL

Ocak 24de taahüt bitecek Turkcell ile şimdi geçsem ne kadar cayma bedeli öderim acaba nasıl öğrenebiliriz?

Neye küfür edeceğimi şaşırdım. Her şey küfürlük. Daha yeni kampanya yok diye tahatüt yeniledim geçen sene olduğu gibi çok ucuz kampanyalar çıkardılar. Resmen haksızlık bu.

Türkcell'den faturasız yeni hat aldım, 50 gb internetim var. İki yıl önce Vodafone kullanıyordum ve çekme problemi vardı. Düzeldiyse geçeyim diyorum, ne dersiniz?

Turkcell'den faturasız yeni hat aldım, 50 GB internetim var. İki yıl önce Vodafone kullanıyordum ve çekme problemi vardı. Düzeldiyse geçeyim diyorum, ne dersiniz?

Ben Antalyadayım sadece operatör direğinin yakınlarında tam çekiyor onun dışında tamamen hayal kırıklığı

Ben Antalyadayım sadece operatör direğinin yakınlarında tam çekiyor onun dışında tamamen hayal kırıklığı

Bir de televizyonda görmüştüm. "Türkiye'nin en güçlü şebekesi seçildik" diye reklam çekmişlerdi. Sağ olun hocam öyleyse, Türk Telekom'a bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…