2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 7 Şubat 2025 #1 Sizce hangisi daha iyi? Potato'nun çok fazla ayarı var.
2 2458 Uzman Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 135 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 54 7 Şubat 2025 #2 @2242, bu senin şahsi seçimin? Ayrıca diğeri için zaten kendin cevaplamışsın. Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten. Soru neydi? Artı 0 Eksi
@2242, bu senin şahsi seçimin? Ayrıca diğeri için zaten kendin cevaplamışsın. Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten. Soru neydi?
KS KS 2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 7 Şubat 2025 #3 2458 dedi: @2242, bu senin şahsi seçimin? Ayrıca diğeri için zaten kendin cevaplamışsın. Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten. Soru neydi? Genişletmek için tıkla... Kullanım amacı'nı soruyorum. Hangisi daha çok kullanışlı? Hangisi daha iyi ses ayarı için uygun? Artı 0 Eksi
2458 dedi: @2242, bu senin şahsi seçimin? Ayrıca diğeri için zaten kendin cevaplamışsın. Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten. Soru neydi? Genişletmek için tıkla... Kullanım amacı'nı soruyorum. Hangisi daha çok kullanışlı? Hangisi daha iyi ses ayarı için uygun?
2 2458 Uzman Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 135 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 54 8 Şubat 2025 #4 2242 dedi: Kullanım amacı'nı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsinin kullanım amacı aynı. Voicemeeter iki kanallı (Yayıncı için ideal. iki bilgisayar kullanan kişi sesleri bir birine aktarmasına yeterde artar) Voicemeeter Banana üç kanallı (Yayıncı ve Stüdyocular için yeterli.) Voicemeeter Potato beş kanallı (Daha büyük şirketler için tavsiye edilir. Radyocular, Tv Stüdyoları v.s v.s) VB-CABLE Virtual Audio Device sanal ses kartı oluşturur. (genelde Discord için kullanılır.) Bunların arasında seçimi sen yapmalısın. Bu yazılımı ne için kullanacaksın? İki yıldır kullandığım Artı 2 Eksi
2242 dedi: Kullanım amacı'nı soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hepsinin kullanım amacı aynı. Voicemeeter iki kanallı (Yayıncı için ideal. iki bilgisayar kullanan kişi sesleri bir birine aktarmasına yeterde artar) Voicemeeter Banana üç kanallı (Yayıncı ve Stüdyocular için yeterli.) Voicemeeter Potato beş kanallı (Daha büyük şirketler için tavsiye edilir. Radyocular, Tv Stüdyoları v.s v.s) VB-CABLE Virtual Audio Device sanal ses kartı oluşturur. (genelde Discord için kullanılır.) Bunların arasında seçimi sen yapmalısın. Bu yazılımı ne için kullanacaksın? İki yıldır kullandığım
Rootsy Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 112 Çözümler 2 Beğeniler 60 8 Şubat 2025 #5 Banana sürümü gayet yeterli. Artı 0 Eksi