Vozolbuhar güvenilir mi?

Kapıda ödemeyle satıyor zaten. Al, bize de söyle.
İnternette baktım herkes aşağıya bıraktığım siteyi öneriyor, orijinal olduğunu teyit etmişler ve fiyatı daha ucuz. Sanırım oradan alacağım.

site:
istanbulvozol.com.tr

Bu modelin piyasası 600 TL civarında. Ekstra kargo ücreti de kitliyorlarsa fiyat uçuyor. Çoğu büyük tekelde ve nargile ürünleri satan yerde satılıyor vozol ürünleri.

Bu modelin piyasası 600 TL civarında. Ekstra kargo ücreti de kitliyorlarsa fiyat uçuyor. Çoğu büyük tekelde ve nargile ürünleri satan yerde satılıyor Vozol ürünleri.

Hocam oralardan ne zaman alsam 2.gün bitiyor orijinal olmadıklarını düşünüyorum artık. Aşağı bıraktığım yeni sitede orijinal olduğunu doğrulamışlar QR kod ile resmi sitede taratarak orijinalliğini doğrulayabiliyormuşuz. Yarın gider bir nargile tütünü ile beraber onu da sorarım olmazsa.

Bu modelin piyasası 600 TL civarında. Ekstra kargo ücreti de kitliyorlarsa fiyat uçuyor. Çoğu büyük tekelde ve nargile ürünleri satan yerde satılıyor vozol ürünleri.
Çoğundan alınmaz. Tanıdık toptancı abiden alıyordum hep, en az 2 hafta götürüyordu. Geçen yol üstünde tütüncüden alayım dedim çok ciddi söylüyorum 900 liraya sattığı 4 günde bitti. Ben aynı benim, Vozol aynı vozol.

orijinal bu üründen mi bahsediyorsunuz hocam yoksa başka bi vozol modeli mi?

Orijinal değil zaten. Bu ülkede üretilen Vozol'lar merdiven altı, kaçak yani. Alabiliyorsanız yurt dışından alın veya bir tanıdığınızdan almasını rica edin.

Orijinal değil zaten. Bu ülkede üretilen Vozol'lar merdiven altı, kaçak yani. Alabiliyorsanız yurt dışından alın veya bir tanıdığınızdan almasını rica edin.
Yukarı yazdım, en son attığım siteden alanlar resmi sitede QR okutarak orijinalliğinden emin olmuşlar ne kadar doğru bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…