"vozolsepetim.org" güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deniz744
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 737
  • Etiketler Etiketler
    vozol
Açıkçası bana güvenilir gelmedi. Whatsapp iletişimi için verdikleri numara çalışmıyor ve Amerika numarası.

E-postasını merak edip denetleyici bir siteye girdim.

Domaini sorgulayınca ise:

Pek güvenilir bir site durmuyor. Mümkünse Trendyol, Hepsiburada gibi bilindik platformlardan ürün alın.

https://vazol.com.tr/ burası güvenilir deniliyor alışveriş yapmadım ama çok kişiden öyle duydum.

Trendyol ve Hepsiburada'da elektronik sigara satılamaz. Ayrıca telefonun Amerika telefonu olmasının sebebi Vozol ve türevleri Türkiye'de yasak olduğu için anonimlik sağlasın diye yapılıyor.

Çok fazla şikayet var hem de yeni şikayetler değil.

Amerikan numarası olmasının sebebi e-ticarette elektronik sigaraların yasak olmasından kaynaklı olabilir.

Puffcudayım okey benim için, hem fiyatları da sitelere kıyasla uygun. Teşekkürler. Peki önerdiğiniz bir puff var mı?

Bir de gel-al tarzı bir sistemi var mı? Mesela kargomu Vestel'e bıraksın ben gidip oradan alayım falan.

Satıcıyla konuşun hangi kargoyla çalışıyorsa o kargonun size yakın olan adresini verin şubeden alırsınız.

Satışı yasaklı olduğundan zaten ne olduğunu kargoya söylemezler. Pakette içi görünmeyecek şekilde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…