mehmoort Uzman Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 23 Beğeniler -1 27 Haziran 2024 #1 Merhaba. Ben kullandığım VPN'i ne zaman actigimi veya ne zaman kapattığımı nereden gorebilirim?
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.377 27 Haziran 2024 #2 mehmoort dedi: Merhaba. Ben kullandığım VPN'i ne zaman actigimi veya ne zaman kapattığımı nereden gorebilirim? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün değil eğer kaç saat dakika bağlı olduğunu göstermiyorsa.
mehmoort dedi: Merhaba. Ben kullandığım VPN'i ne zaman actigimi veya ne zaman kapattığımı nereden gorebilirim? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey mümkün değil eğer kaç saat dakika bağlı olduğunu göstermiyorsa.
KS KS mehmoort Uzman Katılım 21 Haziran 2024 Mesajlar 23 Beğeniler -1 27 Haziran 2024 #3 Silverback Gorilla dedi: Böyle bir şey mümkün değil eğer kaç saat dakika bağlı olduğunu göstermiyorsa. Genişletmek için tıkla... Yaziyodu kaç dakika bağlı kaldığım ama bulabilirmiyiz peki yani geçmiş gibi bir şey bulabilirmiyiz yani?
Silverback Gorilla dedi: Böyle bir şey mümkün değil eğer kaç saat dakika bağlı olduğunu göstermiyorsa. Genişletmek için tıkla... Yaziyodu kaç dakika bağlı kaldığım ama bulabilirmiyiz peki yani geçmiş gibi bir şey bulabilirmiyiz yani?