WARP'a VPN denemez. Bazen erişim engellerini bile aşamadığı oluyor. VPN olması amacıyla yapılmadı zaten. Ücretsiz olarak telefonda Proton, PC'de Hotspot Shield kullanılabilir.
WARP'in erisim engelini asamadigi site olmasinin imkani yok, bir VPN cunku. Ayrica kendim herhangi bir kisitlamayla da karsilasmadim, yani DNS modunu kullaniyor olabilirsiniz. Cloudflare'in Turkiye'de sunuculari var ayrica, asiri hizli ve herhangi bir engelleme yok buna ragmen.
WARP'in erisim engelini asamadigi site olmasinin imkani yok, bir VPN cunku. Ayrica kendim herhangi bir kisitlamayla da karsilasmadim, yani DNS modunu kullaniyor olabilirsiniz. Cloudflare'in Turkiye'de sunuculari var ayrica, asiri hizli ve herhangi bir engelleme yok buna ragmen.
1.1.1.1in hem DNS hem de WARP ile VPN modu var. WARP modunda IPv4 adresiniz bir Cloudflare veri merkezi IP adresine yerlestiriliyor. Cihaz destekliyorsa ve internette kisitlama yoksa IPv6 atamasi bile yapiliyor.