Proton VPN hali hazırda engelli zaten.Proton da retweet atıp asla demişler, umarım engellenmezler.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?bigheroalone
Çalışkan
Kendiniz sunucu kiralayın. 1 GB bile olsa yeter. Wireguard ile gayet iyi çalışıyor.
Haklı bir öneri hocam lakin finans kısmı direkt hazir VPN almaya kiyasla 2 kat daha pahali eger o kadar fark olmasaydi kendim de denemek isterdim.
Proton VPN halihazırda engelli zaten.sitesine girilmiyor, bazı servis sağlayıcılarında ve mobil şebekede wireguard protokolüyle bağlanmıyor.
Hocam hepsinde boyle ilginc bir durum var bazen direkt aciliyor bazen connection closed ya da timeout oluyor daha dun guzel guzel giriyordum hepsine simdi yeni sekme denedim yok gercekten o kadar istikrarsiz ki biz de anlamadik yani gercekten VPN indirmek icin VPN kullanir olduk.
- Makaleler
- 10
1 dolara aylık kiralamıştım geçenlerde. 1 GB herhangi bir hosting olması yeterli.Haklı bir öneri hocam lakin finans kısmı direkt hazir VPN almaya kiyasla 2 kat daha pahali eger o kadar fark olmasaydi kendim de denemek isterdim.
Hocam hepsinde boyle ilginc bir durum var bazen direkt aciliyor bazen connection closed ya da timeout oluyor daha dun guzel guzel giriyordum hepsine simdi yeni sekme denedim yok gercekten o kadar istikrarsiz ki biz de anlamadik yani gercekten VPN indirmek icin VPN kullanir olduk.
bigheroalone
Çalışkan
1 dolara aylık kiralamıştım geçenlerde. 1 GB herhangi bir hosting olması yeterli.
Denk gelmedim hocam en ucuz aylık 4 USD gördüm.