VPS sunucu önerisi

Türkiye'de ilkbyte önerebilirim. Yurt dışı olarak şu an netcup web sitelerim için, ovh yedek sunucusu olarak kullanıyorum ve çok memnunum. Bundan önce hetzner kullanıyordum VPS sunucusundaki disk yetersiz geldiğinden netcup geçiş yapmıştım.

Bu tarz işlemlerin yasaklanması ne zaman çöp site kelimesini söyletecek oldu? Siz firmanın sunucularını kullanarak firmaya zarar vereceksiniz ve firmada bunlara izin mi verecek? Bu işlemleri yapmak istiyorsanız destek ile iletişime geçerseniz gerekli yönlendirmeleri yapacaktır. Hangi madde sizin için kötü açıklar mısınız?

oyun sunucusu hostlamayı yasaklayan bir siteyi ilk kez görüyorum

oyun sunucusu hostlamayı yasaklayan bir siteyi ilk kez görüyorum
https://www.netvay.com/ryzen-vds-kiralama alabilirsiniz. Burada kısıtlama fazla yok.

Firma bu tarz eylemleri yasaklamaz sadece olası bir telif, dolandırıcılık işleminde kendisini garantiye almak için yazmıştır

İşin içerisinde olan ne yaptığını biliyor zaten hocam. Çoluk çocuk yüzünden bunları eklemekte fayda var. Destek gerekli açıklamaları yapıyor zaten.

Fiyatı hiç uygun değil hocam

Firma bu tarz eylemleri yasaklamaz sadece olası bir telif, dolandırıcılık işleminde kendisini garantiye almak için yazmıştır
Hayır hocam öyle bir şey olmaz. Dolandırıcılık tehlikesi varsa dolandırıcılık yasaktır diye yazarsın. "oyun sunucusu açmak yasaktır" yazmazsın. Ayrıca adamlar oyun sunucusu da satıyor. belli ki kar hırslarından dolayı yazmışlar. 3 kuruş para için hemen müşterilerini satabilir bunlar.

Son düzenleme:
1 Ay kullanın sorun yaşarsanız bu şekilde bir yorum yazabilirsiniz. Gereksiz karalama yapıp ön yargılı olmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…