CyberCihan

Başarılı
Makaleler
2
Arkadaşım sadece video izlemek için kullanacağı VR gözlük önerisi istedi, belirli bir bütçesi yok. Özellikle görüntü kalitesiyle ön plana çıkan F/P ürünü olarak tavsiye edebileceğiniz cihaz önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak düşükten yükseğe olarak birden fazla cihaz önerebilirsiniz.

iPhone 13 Pro Max ve Bilgisayar kullanıyor.

Arkadaşım sadece video izlemek için kullanacağı VR gözlük önerisi istedi, belirli bir bütçesi yok. Özellikle görüntü kalitesiyle ön plana çıkan F/P ürünü olarak tavsiye edebileceğiniz cihaz önerilerinizi bekliyorum. Fiyat olarak düşükten yükseğe olarak birden fazla cihaz önerebilirsiniz.

Apple vision Pro😃😃

VR gözlükte HTC markasını tercih ederim.
Tarihteki en başarısız Apple ürünü olacak. Başarısız olacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Tarihteki en başarısız Apple ürünü olacak. Başarısız olacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Apple Vision Pro'nun ürün olarak başarısı tartışılır ama bu önemli bir gelişme. Apple sayesinde sanal gerçeklik sektörü büyüyecek ve diğer şirketlerde bu işi daha fazla geliştiricek. Önem verdiğim bir sektör yani güzel.

Quest 3.

Link atar mısınız hocam, nette belirli bir ürün bulamadım.

Apple vision Pro'nun ürün olarak başarısı tartışılır ama bu önemli bir gelişme. Apple sayesinde sanal gerçeklik sektörü büyüyecek ve diğer şirketlerde bu işi daha fazla geliştirecek. Önem verdiğim bir sektör yani güzel.

Quest 3.

Quest 2 düşünüyordum ben de. Sadece video izleneceği için yeterli olur diye düşünüyorum :/

Link atar mısınız hocam, nette belirli bir ürün bulamadım.

Quest 2 düşünüyordum ben de. Sadece video izleneceği için yeterli olur diye düşünüyorum :/
Hocam Quest 2 yetersiz demedim de belirli bütçe yok diyince atayım dedim ve Quest 3 %30 daha yüksek çözünürlük ve daha yoğun piksel içeriyor. E bu durumda baya etkiler görüntüyü. O yüzden onu attım. %30 yani az değil :D Aynı zaman hz vs.
1711224972773.webp