Çözüldü VS Code blur problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan talongod
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 164
  • Etiketler Etiketler
    vscode
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

talongod

Yetkin
Makaleler
5
Selamlar, bu problem yüzünden 2-3 aydır neredeyse tek satır dahi kod yazmadım. Kod yazmadığım sürede de unutmuşum ne yazık ki. Önemli olan bu değil, Visual Studio Code üzerinde sürekli böyle bir problem ile karşılaşıyorum, eskiden Steam'de de yapıyordu artık yapmıyor. Şu anda Visual Studio Code üzerine imleci getirip götürdüğümde, herhangi bir hareket yaptığım anda bu sorunu yaşıyorum. Çözümü ne olabilir? Bilenler yardımcı olursa çok müteşekkir olurum.

Çözüm
GPU hızlandırması devre dışı bırakılmış şekilde VS Code'u çalıştırmak genellikle bulanık görüntüleme sorunlarını çözüyor. Komut satırından aşağıdaki komutu kullanarak VS Code'u çalıştırır mısın?

Kod:
code --disable-gpu

Ya da VS Code kısayolunun hedef yoluna --disable-gpu --enable-use-zoom-for-dsf parametrelerini ekleyerek de yapabilirsin.
GPU hızlandırması devre dışı bırakılmış şekilde VS Code'u çalıştırmak genellikle bulanık görüntüleme sorunlarını çözüyor. Komut satırından aşağıdaki komutu kullanarak VS Code'u çalıştırır mısın?

Kod:
code --disable-gpu

Ya da VS Code kısayolunun hedef yoluna --disable-gpu --enable-use-zoom-for-dsf parametrelerini ekleyerek de yapabilirsin.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…