Marmara Üniversitesi'nde yürüttüğüm yüksek lisans tezi kapsamında, Türkiye'deki VTuber izleyicileri üzerine bir anket hazırladım. Türkiye'de bu alanda yapılan ilk akademik çalışmalardan biri olacak. Techolay'da VTuber izleyicisi olan birkaç kişi bulabilirim diye düşündüm.
4-5 dakika sürüyor, sorular gayet kısa
Tamamen anonim, isim ya da e-posta istemiyor
VTuber izleyen/bir zamanlar izlemiş olan ya da fikir sahibi olan herkes katılabilir
Katılımcılar arasından birkaç kişiye teşekkür anlamında Steam cüzdan kodu da hediye ediyoruz.
İnternette arattım ama tam çözemedim Beyaz Kurt'u. Eğer 3D ya da 2D bir model, PNG vs. gibi dijital bir suret kullanıyorsa kendini göstermek yerine, VTuber diyebiliriz belki ama tam bulamadım o tarz bir örneği.
İnternette arattım ama tam çözemedim beyaz Kurt'u. Eğer 3D ya da 2D bir model, PNG vs. gibi dijital bir suret kullanıyorsa kendini göstermek yerine, vtuber diyebiliriz belki ama tam bulamadım o tarz bir örneği.
Kanalı buldum, onu tam olarak VTuber sayabileceğimiz bir videosunu bulamadım. Genelde videoyu seslendirmiş geçmiş gibi ama avatar kullanıyor kendisi yerine galiba. O tarz videolarını gördüm şimdi. Hocam sen doldur, boş geçme dediğin gibi. Teşekkür ederim.