Vücut ve sakal için tıraş makinesi önerisi

Tolere

Uzman
İyi günler, sıfıra yakın kesen Philips marka tıraş makinesi arıyorum. Silindir başlığı olursa iyi olur çünkü genital içinde kullanacağım. Kıl dönmesi bölgesi için. Powertec önermeyin arkadaşlar evim powertec çöplüğüne döndü. Sıfır kesiyor ama çabuk vefat ediyor. Bütçem maksimum 3500.

Kendimde kullanıyorum bildiğin sıfır alıyor ama senin sakallarla benim sakalların sertliğide farklıdır.

Hocam bilmediğimden soruyorum: Genital bölge için kullandığınız makineyi sakal için kullanınca sorun olmuyor mu?

Ucu silebilirsin kolonyayla falan.

Vücut için aşağıdaki ürün çok iyi duruyor. Klasik başlığı olanlar hiç güzel kesmiyor. Yakında bende almayı planlıyorum vücut için.
Sakal içinse bu şekilde bir şey almak güzel olabilir. Islak ve kuru olarakta kullanılabiliyormuş.

Hocam bilmediğimden soruyorum: Genital bölge için kullandığınız makineyi sakal için kullanınca sorun olmuyor mu?

Orada belirttim hocam. Silindir ucu orada kullanacağım düz ucu sakalda.

Vücut için aşağıdaki ürün çok iyi duruyor. Klasik başlığı olanlar hiç güzel kesmiyor. Yakında bende almayı planlıyorum vücut için.
Sakal içinse bu şekilde bir şey almak güzel olabilir. Islak ve kuru olarakta kullanılabiliyormuş.
Sakalımı 1 mm fazla bırakıyorum 0 olması gerekmiyor. Sadece vücut kılına takıyorum hocam.

Kendimde kullanıyorum bildiğin sıfır alıyor ama senin sakallarla benim sakalların sertliğide farklıdır.

Ucu silebilirsin kolonyayla falan.
Vücudu sıfır alıyorsa sorun yok. Sakalı sıfır almıyorum hocam.

Orada belirttim hocam. Silindir ucu orada kullanacağım düz ucu sakalda.

Sakalımı 1 mm fazla bırakıyorum 0 olması gerekmiyor. Sadece vücut kılına takıyorum hocam.

Vücudu sıfır alıyorsa sorun yok. Sakalı sıfır almıyorum hocam.

Normal başlığı ile gayet temiz alıyor üstüne o gri uçlu ile alırsanız tamamen sıfır alıyor.

Güncelleme: Sadece vücut için Philips BG5021/16 aldım. Şu an bi sorun yok kullanıyorum. Ama sakal için de önümüzdeki ay bir tane almam gerekecek.

Geri
Yukarı Alt