W212 E180 alınır mı?

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese merhabalar. Mevcut aracım 2018 Golf, 1.6 TDI, 115 hp, Comfortline, manuel. 110K kilometrede sorunsuz bir araç. Normalde Passat bakıyordum ama W212 kasa. 2014-2016 arası Mercedes E180 bakmaya başladım. Paket olarak en az Elite ve Edition-E arasındayım. Bütçe 1.500.000 TL. Bu aracın kronik sorunları var mıdır? Çok iyi bir ekspertizde baktırdıktan sonra 150k-200k kilometrede alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum. Ya da aynı paraya C200D AMG de var ancak E serisi ve bilhassa W212 kasa aşırı çekici geliyor bana. 2024 E serisinden bile güzel duruyor benim nazarımda.

Mercedes'in en güzel arabaları E serisinden sonra başlar. Bence al. Ben Mercedes severim. Ama tabii teknik konuları diğer arkadaşlar baksın.

Peki neden abi? Konu sahibi değilim.

Aciklayacaktim.

Ben olsam asla 1 bucuk milyon verip de 200 bin km de araba almam. O paraya sifir arabalar da var. Mersedes tamam ama o km de bir mersedes zaten ayri dert.

Ben olsam paramin yettigi sifir araci alirdim. Yok luks olsun derseniz de ikinci el SuperB'lere yonelin.

Alınmaya alınır ama bütçeye göre kilometresi yüksek araçlar yer alıyor. Sizin de 5 yıl binip 30-40k eklediğinizi düşünürsek elden çıkarırken uğraştırıcı olur. Ya bütçenizi artırmanız ya da C serisine bakmanız gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…