W212 E180 alınır mı?

Alınır. 2015 E180 Edition E deneyimim oldu, tank gibi araba. İçerisi çok güzel, teknolojik donanımı yeterli ve performansı yerinde. Mercedes E serisi elbette alınır.
Donanım olarak yorum yapılmamalı bence. 10 senelik araba aşağı yukarı. Aynı paraya alacağı SuperB gibi araçlar daha teknolojik.

BMW istersen aynı E segmentte bu araçta var.

C200D tavsiye etmiyorum çok fazla motor sıkıntısı yaşayan vardı.

200bin KM'ye yüksek diyorsan orada bir sorun var dostum.

200bin KM'ye yüksek diyorsan orada bir sorun var dostum.

Sen baslama yine.

Begenme atanlar 2 milyon verip 200 bin km araba alsinlar. Milleti sacma sapan yonlendirmesinler. Aklini bunaltmasinlar. Guney Afrikaya 10 kez git gel yapinca bile 200 bin km anca oluyordu sanirim.

Son düzenleme:
Herkese yorumları için teşekkür ederim. SuperB ya da Skoda normalde de almam. Sıfır verseler ertesi gün satarım. İlk olarak amblemini bile sevmiyorum . İkinci olarak SuperB segment olarak D segmenti ve yalıtım konusunda E serisinin gerisinde. Bu araçları 1-2 saat kullanma fırsatım oldu.

Bu paralara sıfır araçlar var biliyorum ancak örneğin Peugeot 508 premium bir araç değil. Türkiye şartlarında öyle gözüküyor.

520i de hoş duruyor ancak bende yıldız hastalığı var maalesef. Düşük km elite paket atmış bir arkadaş o kafama yattı gibi.

Ayrıca gösteriş meraklısı bir insan değilim ancak Türkiye'de Nasreddin hocanın lafı gibi "ye kürküm ye" meselesi var. Önden duruşu, özellikle arka stoplar ve 5 metre uzunluğu çok elit ve premium duruyor.

Benim tek merak ettiğim konu aldıktan sonra elden çıkartması aşırı mı zor olur?

Plug-in Hybrid W213 var bende. W212'ye de arkadaşım uzun süre binmişti. Çok memnundu mekaniğinden yana ancak onda da 3L gibi bir motor vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu noktada 180'ler ne motor taşıyor veya ne kadar gidiyor bilmiyorum ancak kalan ufak tefek kısımlarda arıza çıkarmaz. Bizim W213 geçen 210 bin lira masraf çıkardı yolda körüğü patladı. Eğer zengin değilsen alma bu arabaları bence. Passat'tan devam et. Ya da biraz daha bekle faizler çok yüksek her gün ev araba fiyatları düşüyor. Belki arabayı satar üzerine koyar ev alırsın.

Dediğinizi ben de düşündüm hocam ancak sağlam ekspertiz ile temiz bir araba alırsam çok sıkıntı yaşatmaz diye düşündüm.

Çok fazla kredi de çekmeyeceğim benim aracın ederi 900.000. Ben 1.5 milyona tamamlamak için 100-150bin kredi çekeceğim eğer gerçekten temiz araç denk gelirse.

Piyasa da durgun sağlam pazarlık atarım keyfe keder. Bilgiler için teşekkür ediyorum.

Evim var ayrıca, daha doğrusu 5 yıl içerisinde olacak en geç.

@8475 1.6 alt 156 hp bir motor var hocam. Aman aman uçmuyor ama kasayı rahat taşıyor ve uzun yolda da gidiyor.

@Girdap 1.6 alt 156 hp bir motor var hocam. Aman aman uçmuyor ama kasayı rahat taşıyor ve uzun yolda da gidiyor.
O araba gider kaygın olmasın. Alma sebebini de anlıyorum ciddi yakışıklı bir araba. Sadece düşük hacimde yüksek beslemeli bir motor yani sıkıştırmaya gelmez. Ben Twin Turbo olduğundan 300 beygirle bile 150'yi çok geçmiyorum.

Sen baslama yine.

Begenme atanlar 2 milyon verip 200 bin km araba alsinlar. Milleti sacma sapan yonlendirmesinler. Aklini bunaltmasinlar. Guney Afrikaya 10 kez git gel yapinca bile 200 bin km anca oluyordu sanirim.
Araban var mı dostum? Bana yok gibi geliyor çünkü. Araba bilgisi de yok gibi. Türkiye'de özellikle Mercedes, VW Group gibi markaların modelleri 300bin KM'ye kadar dayanıyor bu yüzden de satılıyor. Her 200bin'e gelen araba çöpe atılsaydı o iş yaş. 500bin KM olan araçlar var. Hayat sıfır arabadan ibaret değil. Bu tozpembe görüşten çıkmanı tavsiye ederim.
E200'e nasıl bakarsınız? Biraz eski ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…