W75 klavye değiştirilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shruux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 400
  • Etiketler Etiketler
    sizce
Belki de ben yanlış hatırlıyor olabilirim hocam şimdi bir kaç video izledim sizinki gibi geliyor videoda. Açıkçası bana canlıda daha tok bir ses gibi gelmişti.
Her turlu mekanik daha iyi ya. Manyetik almanin gerçekten mantigi yok eger Rapid veya Snap ciddi derecede ihtiyaciniz yoksa (kimin var ki? Belki Esporcular Rapid'i kullanir da Snap'e ihtiyaclari yok movementleri zaten iyi)

Her turlu mekanik daha iyi ya. Manyetik almanin gerçekten mantigi yok eger Rapid veya Snap ciddi derecede ihtiyaciniz yoksa (kimin var ki? Belki Esporcular Rapid'i kullanir da Snap'e ihtiyaclari yok movementleri zaten iyi)
Hocam movementlerin hepsi zaten iyi ekipanlardan geçmiyor mu? O gecikmeler vs. vs.. Bu arada illa esporcu olmanıza gerek yok bence iyi orta düzeyde oynayan her cs oyuncusu için lazım.

TMR klavyeler var aslında ben yurt dışından TMR kalvye getirecektim hem manyetik hem mekanik aynı anda kullanabildiğimiz bir klavye. Ama yüksek kalite manyetik aldığınızda mekaniklerden bir aşağı kalır yanı yok. Yani düşük seviye mekanik de kötü bir tercih.

@ygzasln, Movement olayi kisiye bagli. Klavye oyle cok muhim bi fayda saglamiyor orada. Rapid olmasa da olur yani. Gecikme acisindan soylemistim Rapid'i ama olmasa da olur. Snap ise movement'in iyise yani nerede nasil hareket edecegini biliyorsan corbada toz tanecigi gibi oluyor.

TMR Bilmiyorum ama 3000 Bandinda manyetik klavyeler hissiyat olarak cok yakin degil mekaniklere. McHose G75 alsaydim keske. Ama neyse isik geciren bir bu model vardi zaten

Valla bilmiyorum hocam ben canlı olarak denediğim tüm manyetiklerden memnundum

Hocam rs7 air, rs7 v2, chilkey slice75 he sizce hangisi?

Neden? üçü arasında ne fark var? rs7 air ve rs7 v2 arasında bir kasa farkı var diye biliyorum biri sert plastik dieğr alimunyum, slice75 ile v2 arasındaki fark ne 2-3 binlik farka ne değiyor? Çünkü gerçekten bir kaç gündür bu üç model arasında kaldım yani tatmin edici bir cevap da bulamadım bulsam karar vereceğim

Ben en son 2016'da oyun için pc kullandım. Sonrasında 10 yılımı konsola adadım. Eskiden bas bırak mantığına alıştığım için sanırım manyetik o nedenle de beni biraz yoruyor. Manyetik çünkü aynı kontrolcülerdeki tetik gibi ne kadar basarsan. Daha önce mekanik klavye hiç kullanmadım o yüzden eminde değilim o nasıl olur. Çok arada bir yerde kaldım hani strafe konusunda sorunum klavyeden mi kaynaklı diye. Mekanik geçsem daha mı iyi olur yoksa manyetiği çözmem mi gerekiyor emin değilim artık. Ama snap tap ve rapid triggerın bahsedildiği kadar fark yaratmadığını bilsem muhtemelen direkt mekanik bakardım. Rapid triggerın varlığını hissetmiyorum snap tap zaten oyundan atıyor. Bu göndermiş olduğunuz klavyenin daha küçük bir versiyonu var mı ? %75 gibi çünkü numpad'e ihtiyacım yok.

slice75 he'nin de kutu içeriğinin o kadar zayıf olması da ayrı bir üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…