Ben en son 2016'da oyun için pc kullandım. Sonrasında 10 yılımı konsola adadım. Eskiden bas bırak mantığına alıştığım için sanırım manyetik o nedenle de beni biraz yoruyor. Manyetik çünkü aynı kontrolcülerdeki tetik gibi ne kadar basarsan. Daha önce mekanik klavye hiç kullanmadım o yüzden eminde değilim o nasıl olur. Çok arada bir yerde kaldım hani strafe konusunda sorunum klavyeden mi kaynaklı diye. Mekanik geçsem daha mı iyi olur yoksa manyetiği çözmem mi gerekiyor emin değilim artık. Ama snap tap ve rapid triggerın bahsedildiği kadar fark yaratmadığını bilsem muhtemelen direkt mekanik bakardım. Rapid triggerın varlığını hissetmiyorum snap tap zaten oyundan atıyor. Bu göndermiş olduğunuz klavyenin daha küçük bir versiyonu var mı ? %75 gibi çünkü numpad'e ihtiyacım yok.
Razer BlackWidow V4 75% US Layout RZ03-05000400-R3E1 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Benim bildigim bi bu var Hotswap olarak. Bence baska marka bakin Wraith'ten almak zorunda degilsiniz, bilindik marka disinda markalara bakmanizi tavsiye ederim.
Razer BlackWidow V4 75% US Layout RZ03-05000400-R3E1 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Klavye ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
En ucuz Asus ROG Azoth NX Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Azoth NX Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus ROG Azoth NX Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Azoth NX Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 6.959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Razer bugüne kadar hiç kullanmadım nedense bir türlü ısınamıyorum o markaya. Azoth'a aylar önce bakmıştım öylesine bakınırken. Beğenmiştim baya ama şu anki fiyatı baya uçuk gerçekten paraya yazık. Bir indirim falan olursa düşünebilirim.
Razer bugüne kadar hiç kullanmadım nedense bir türlü ısınamıyorum o markaya. Azoth'a aylar önce bakmıştım öylesine bakınırken. Beğenmiştim baya ama şu anki fiyatı baya uçuk gerçekten paraya yazık. Bir indirim falan olursa düşünebilirim.