Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 27 Aralık 2025 #1 Steam'den Wallpaper Alive deneyeyim dedim. Güzel bir Wallpaper buldum ama etkinleştirince uygulamalar ve görev çubuğu yok oluyor. Nasıl düzeltilir?
Steam'den Wallpaper Alive deneyeyim dedim. Güzel bir Wallpaper buldum ama etkinleştirince uygulamalar ve görev çubuğu yok oluyor. Nasıl düzeltilir?
Guilty Conscience Üstün Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 1.338 Çözümler 27 Beğeniler 1.426 Yer ALANYA 30 Aralık 2025 #2 Görev Yöneticisi'ni aç. Ayrıntılar sekmesine gir. Listeden explorer.exeyi bulun, ve görevi sonlandır deyin. (masaüstü tamamen kararırsa normal). Sol üstten dosya > yeni görevi çalıştır deyin. Kutuya explorer.exe yazın ve kaydedin. Artı 0 Eksi
Görev Yöneticisi'ni aç. Ayrıntılar sekmesine gir. Listeden explorer.exeyi bulun, ve görevi sonlandır deyin. (masaüstü tamamen kararırsa normal). Sol üstten dosya > yeni görevi çalıştır deyin. Kutuya explorer.exe yazın ve kaydedin.