Wallpaper Engine ile kullandığım masaüstü tasarımım nasıl?

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Açıkçası çok karasız kalıveriyorum. Acaba simgeleri yukarıya mı alsam, görev çubuğunu sağa veya sola mı alsam diye. Bu arada, Wallpaper Engine kullanıyorum Steam'den lakin ekran görüntüsü aldığımda hareketsiz olarak çıkmış.

Wallpaper Engine'i bu kadar verimsiz kullanmak iyi olmamış. Daha iyi duvar kâğıdı seçmekle işe başlayabilirsin.

Dediğim gibi hocam, bu tarz tasarım işleridir falan çok hakim değilim. Benim şu anlık düşündüğüm, en azından, kısayolları vs. nereye konumalandırmak.

Alt bar'i transparan yapip , daha iyi bir duvar kagidi secip , masaustu ogelerini kaldirmani oneririm.

Bu sekilde benim.

Hocam neden Heroic Launcher kullanıyorsunuz Windows'ta? Onun dışında bayağı iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Wallpaper Engine içinde çok ama çok daha güzel duvar kâğıtları varken bu yakışmamış bence, fazla basit kalıyor.

Hocam neden heroic Launcher kullanıyorsunuz Windows'ta? Onun dışında bayağı iyi.
Eki Görüntüle 216996
Bu da benimkisi.

Bu soruya inanın dün sordum kendime çünkü mesela oyunu Heroic'ten başlattıığım sırada oyun oynama saati kaydedilmiyor Heroic'te. Bundan dolayı, Epic'in kısmen yavaşlığına rağmen komple bir geçiş sağlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…