• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Warcraft III Reforged eski WC3 ROC ve TFT ek paketleri olmasına rağmen indirilmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BluePhantom
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 82
  • Etiketler Etiketler
    eski

BluePhantom

Çalışkan
Arkadaşlar, konu kısmında yazdığım üzere eski oyunların dijital anahtarları olmasına rağmen Reforged'u indiremiyorum. Eski yıllarda bir şekilde yapmıştım ancak şu an olmuyor gibi gözüküyor. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzu çözmek için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. Battle.net Hesabınızı Kontrol Edin:
- Battle.net hesabınıza giriş yapın ve Reforged'un lisans durumunu kontrol edin. Eski oyunlarınızın (ROC ve TFT) hesabınıza bağlı olduğundan emin olun.

2. Oyun Kütüphanesini Kontrol Edin:
- Battle.net istemcisini açın ve sol altta bulunan "Oyun Kütüphanesi" sekmesine gidin. Warcraft III: Reforged'un burada yer alıp almadığını kontrol edin.

3. Bağlantınızı Test Edin:
- İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Bağlantı sorunları indirme sürecini etkileyebilir.

4. Battle.net İstemcisini Güncelleyin:
- Battle.net istemcisinin en güncel versiyonunu kullandığınızdan emin olun. Eski bir versiyon bazen sorun yaratabilir.

5. Oyun Dosyalarını Kontrol Edin:
- Activision Blizzard istemcisinin ayarlarından oyun dosyalarınızı tarayın. Bozuk dosyalar varsa bu işlem onarıma yardımcı olabilir.

6. Müşteri Desteğine Başvurun:
- Sorun devam ederse, Blizzard'ın müşteri destek hattına başvurarak durumu açıklayın. Hesap bilgilerinizi hazırlayın, böylece daha etkili yardım alabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuza çözüm bulabilmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…