Wardogs oynanır mı?

Deniz744 98

Üstün
Bana bayağı gerçekçi ve güzel geldi açıkçası. Savaş ortamı, herkesin kendince bir rol benimsemesi, kayıp-kazanç kavramı bayağı güzel. BF6 ve Squad arasında bir şey olmuş; zeki ve takıma göre oynayan kazanıyor.

Şu an oynanmaz ciddi sıra var.
Sosyal medyada takıla takıla gerçeklik algın sosyal medya olmuş galiba.

Oyun gerçekten çok güzel, BF, CoD, Arma serilerini oynayan biri olarak söyleyebilirim ki dengeyi çok güzel kurmuşlar.

Son 2 haftada hiç sıra beklemediğini mi söylüyorsun yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
(Erken erişime açılmadan önce de sıra yoktu.)

Ekiple aşırı fena sarıyor, tek kişi olunca başka insanlarla tanışıyorsun, her türlü güzel oyun bence..

Türk lobileri var mı? Daha önce Squad, Arma vs oynamadım. Biraz izledim oyun güzel gibi duruyor. Geliştiricileri hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyuna gereken ilgi alakayı verebilirler mi? Tecrübeli Arma, Squad oyuncuları vardır illaki bizi bilgilendirsinler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece erken erişime açıldığı ilk gün sıra vardı, onun dışında bir kere bile beklemedim. Bu arada sosyal medya devam, değil mi?
Sanki arkadaş oynasa veya oynamasa para benim cebime girecekmiş gibi. Ben bekledim şahsen 2.5 saat bekletti oyun sosyal medyada da yayıncıların beklemeden girdiğini görünce ben kimseye önermem ha bu diğer oyunlarda da böyledir şöyledir beni bağlamaz ben burada olumsuz bir deneyimimden bahsediyorum ama gelmiş karşıma laf atıyorsun yapma. Ben seni aşağılayan hiçbir şey söylemiyorum oyunla ilgili konuşuyorum ama senin niyetin farklı.
Sorum oynanır mı değildi ne düşünüyorsunuzdu ama nasıl olduysa oynanır mı olarak değiştirmişler.
Ben başlığa göre yazdım yanlış cevap verdiysem kusura bakmayın.

Öncelikle biraz ofansif bir yaklaşımım olmuş kusura bakma.

Çıktığı günden beri oynuyorum, sadece erken erişime açıldığı gün 2 saat civarı bekledim, onun dışındaki günler direkt olarak giriş yapabildim. Hele ki şu an sıra bekleme gibi bir durum söz konusu bile değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…