X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 963 Yer Maştağa 16 Nisan 2025 #1 Wargaming.Net oyunları hem Steam'de hem de Wargaming.Net Game Center'da var. Farkları nedir? Hangisinden indirilmeli? Wargaming.Net Game Center: WoT, WoTB, WoWS, WoWP, Project CW, Steel Hunters, Master of Orion. Steam: WoT, WoTB, WoTB Reforged, WoWS, Steel Hunters, Master of Orion.
Wargaming.Net oyunları hem Steam'de hem de Wargaming.Net Game Center'da var. Farkları nedir? Hangisinden indirilmeli? Wargaming.Net Game Center: WoT, WoTB, WoWS, WoWP, Project CW, Steel Hunters, Master of Orion. Steam: WoT, WoTB, WoTB Reforged, WoWS, Steel Hunters, Master of Orion.
1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 16 Nisan 2025 #2 Steam zaten Wargaming indiriyor ve oradan indiriyorsun diye biliyorum yani fark etmez.
KS KS X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 963 Yer Maştağa 16 Nisan 2025 #3 14356 dedi: Steam zaten Wargaming indiriyor ve oradan indiriyorsun diye biliyorum yani fark etmez. Genişletmek için tıkla... Wargamingin böyle bir şey yaptığını sanmıyorum.
14356 dedi: Steam zaten Wargaming indiriyor ve oradan indiriyorsun diye biliyorum yani fark etmez. Genişletmek için tıkla... Wargamingin böyle bir şey yaptığını sanmıyorum.
1 14356 Uzman Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 1.162 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 920 16 Nisan 2025 #4 Xudayar_Mirzayev dedi: Wargamingin böyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir belki ben yanlış hatırlıyorumdur ama genede pek fark olacağını sanmam.
Xudayar_Mirzayev dedi: Wargamingin böyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir belki ben yanlış hatırlıyorumdur ama genede pek fark olacağını sanmam.
KS KS X Xudayar_Mirzayev Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 959 Çözümler 3 Beğeniler 963 Yer Maştağa 16 Nisan 2025 #5 14356 dedi: Olabilir belki ben yanlış hatırlıyorumdur ama gene de pek fark olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Oyunların tuttuğu depolama alanlarında farklılık var mı?
14356 dedi: Olabilir belki ben yanlış hatırlıyorumdur ama gene de pek fark olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Oyunların tuttuğu depolama alanlarında farklılık var mı?