Uygulama verilerini sıfırladım, VPN profilini silip tekrar kurdum, Adguard DNS devre dışı bırakıp denedim ancak yok. Çalışmıyor. Wi-Fi Turkcell Superbox, mobil veride de Turkcell var onu da denedim onda da calismiyor. Sizler de kontrol edebilir misiniz?
Vodafone'da da çalıştı. Bu yeni protokolü kendileri geliştirmişler ve bloglarında HTTP/3 ve QUIC protokollerini temel aldığını, WireGuard gibi standardize edilmemiş bir portu kullanmak yerine direkt HTTPS portu olan 443'ü kullandığını yazmışlar. Açık ağlarda güvenlik duvarları genelde port banlama yerine sadece belli başlı portlara izin verecek şekilde ayarlanır, örneğin sadece 80, 443 vb. portlara izin vermek gibi. Bu durum port üzerinden WARP'ın erişilemez hale getirilmesini engelliyorda olabilir.
İşin ilginci WireGuard protokolünü kullanan başka VPN'lerde var ve Vodafone'da bu VPN'ler çalıştı, belki de Vodafone ve SOL en başından beri WireGuard'ın varsayılan 51820 portunu engellemiyordu ama WARP farklı bir port kullandığı için çalışmadı, kendileri de yazmış WireGuard'ın varsayılan ayarladığı port yerine 2408'i kullanıyoruz diye, ilginç bir durum umarım engellenebilecek bir şeyi yoktur.
We’ve also faced situations where the ISP does know what WireGuard is and blocks it intentionally.