WARP "CF_DNS_LOOKUP_FAILURE" hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dixtuel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    warp

dixtuel

Uzman
Merhaba. 1-2 hafta öncesine rağmen hiçbir şey yokken son birkaç gündür WARP sürekli olarak cf_dns_lookup_faılure hatası vermeye başladı. Vodafone Superonline kullanıyorum. WARP Zero Trust kurulumunu yaparken Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme konusundaki gibi eksiksiz yaptım ve çalışıyordu. Bunu çözmek için modemi kapatıp açtım, RE305 Wi-Fi routeri kapatıp açtım, Kaspersky sildim, güvenlik duvarını resetledim, WARP sildim yükledim ve WARP ayarlarımı kontrol ettim. Hiçbir DNS ayarı kullanmıyor olmama rağmen sürekli bu hatayı alıyorum. Çözümü nedir?

Deneyebileceğiniz üç yöntem biliyorum;
  1. Modem ayarlarındaki DNS ayarlarınızı 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yapmak veya var ise silmek.
  2. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp ipconfig /flushdns yazıp enter tuşuna basmak.
  3. Farklı bir AV programı yüklediyseniz, bu AV programından WARP'ın ağ bağlantısını istisna olarak eklemeyi deneyin.

Hocam merhaba. CMD'ye girip dediğinizi yaptım. Antivirüs olarak yaptığım zamanda Kaspersky kullanıyordum şimdi de Kaspersky kullanıyorum. Onu da silip denediğimde aynı hatayı alıyordum. Modem ayarlarına şimdi bakacağım ama bizden kimsenin onu elleyeceğini sanmam. Bilgisayarın DNS ayarlarını değiştirip düzelttiğimde normal WARP'a bağlanabiliyorum fakat yine Zero Trust'a bağlanamıyorum.

Edit: Arkada sürekli bağlantı gidip geliyorken bir anda WARP bağlandı, bağlantı gitti sonra yine geldi ve şu an bağlı. Ne nasıl sebep oldu bilmiyorum ama şu an bağlandı garip bir şekilde.

Merhaba,

WARP uygulamasında karşılaştığınız cf_dns_lookup_failure hatası, DNS çözümleme sorunlarını işaret eder. Bu tür sorunlar, DNS ayarları, ağ yapılandırması veya güvenlik duvarı engellemeleri nedeniyle meydana gelebilir. Aşağıdaki adımları deneyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:

1. DNS Önbelleğini Temizleyin:
Windows: Komut İstemi'ni (CMD) yönetici olarak açın ve şu komutu girin:

Bash:
ipconfig /flushdns

macOS: Terminal'i açın ve şu komutu girin:
Bash:
sudo killall -HUP mDNSResponder

Linux: Terminal'i açın ve şu komutu girin:
Bash:
sudo systemd-resolve --flush-caches

2. Güvenlik Duvarı ve Antivirüs Yazılımlarını Kontrol Edin: Kullandığınız güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımları, WARP uygulamasının düzgün çalışmasını engelliyor olabilir. Bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırakıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Eğer sorun çözülürse, ilgili yazılımın ayarlarında WARP uygulamasına izin vermeniz gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…