Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.266 Yer Cehennemin dibi 20 Nisan 2026 #1 Bir şey için kendi IP'mi gizlemem lazım. WARP'ı DNS modunda kullanmak ya da başka bir DNS'e bağlanmak IP'yi değiştirir mi? Dipnot: Sonradan fark ettim çok illegal bir şey yapacakmış gibi yazmışım da değil tamamen legal. Son düzenleme: 20 Nisan 2026
Bir şey için kendi IP'mi gizlemem lazım. WARP'ı DNS modunda kullanmak ya da başka bir DNS'e bağlanmak IP'yi değiştirir mi? Dipnot: Sonradan fark ettim çok illegal bir şey yapacakmış gibi yazmışım da değil tamamen legal.
Crestfallen Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 537 Çözümler 1 Beğeniler 394 20 Nisan 2026 #2 Hayır. Onun için VPN gerekir.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 20 Nisan 2026 #3 IP’ni gizlemek ya da internet servis sağlayıcının hangi sitelere girdiğini görmesini istemiyorsan VPN kullanman gerekir.
IP’ni gizlemek ya da internet servis sağlayıcının hangi sitelere girdiğini görmesini istemiyorsan VPN kullanman gerekir.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.266 Yer Cehennemin dibi 20 Nisan 2026 #4 kompetankedi dedi: IP'ni gizlemek ya da internet servis sağlayıcının hangi sitelere girdiğini görmesini istemiyorsan VPN kullanman gerekir. Genişletmek için tıkla... Proton iyi midir?
kompetankedi dedi: IP'ni gizlemek ya da internet servis sağlayıcının hangi sitelere girdiğini görmesini istemiyorsan VPN kullanman gerekir. Genişletmek için tıkla... Proton iyi midir?
Crestfallen Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 537 Çözümler 1 Beğeniler 394 20 Nisan 2026 #5 Koneko Toujou dedi: Proton iyi midir? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olanlar arasında en iyilerden. Hatta en iyi.
Koneko Toujou dedi: Proton iyi midir? Genişletmek için tıkla... Ücretsiz olanlar arasında en iyilerden. Hatta en iyi.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.266 Yer Cehennemin dibi 20 Nisan 2026 #6 Crestfallen dedi: Ücretsiz olanlar arasında en iyilerden. Hatta en iyi. Genişletmek için tıkla... Siteye Türkiye'den erişim kısıtlaması var galiba WARP açmadan giremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2026
Crestfallen dedi: Ücretsiz olanlar arasında en iyilerden. Hatta en iyi. Genişletmek için tıkla... Siteye Türkiye'den erişim kısıtlaması var galiba WARP açmadan giremedim.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.249 Yer Bootloader 20 Nisan 2026 #7 Koneko Toujou dedi: Siteye Türkiye'den erişim kısıtlaması var galiba WARP açmadan giremedim. Genişletmek için tıkla... Evet, ProtonVPN için erişim engeli bulunuyor. VPN indirmek için VPN açmanız gerekiyor. Türkiye’ye hoş geldiniz.
Koneko Toujou dedi: Siteye Türkiye'den erişim kısıtlaması var galiba WARP açmadan giremedim. Genişletmek için tıkla... Evet, ProtonVPN için erişim engeli bulunuyor. VPN indirmek için VPN açmanız gerekiyor. Türkiye’ye hoş geldiniz.
NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 841 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 744 20 Nisan 2026 #8 Koneko Toujou dedi: Siteye Türkiye'den erişim kısıtlaması var galiba WARP açmadan giremedim. Genişletmek için tıkla... Buradan indirebilirsiniz: https://github.com/ProtonVPN/
Koneko Toujou dedi: Siteye Türkiye'den erişim kısıtlaması var galiba WARP açmadan giremedim. Genişletmek için tıkla... Buradan indirebilirsiniz: https://github.com/ProtonVPN/
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.558 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.121 20 Nisan 2026 #9 Cloudflare WARP, IP adresinizi de konumunuzu da değiştirir. Cloudflare DNS (yani 1.1.1.1) değiştirmez. WARP bir VPN hizmetidir.
Cloudflare WARP, IP adresinizi de konumunuzu da değiştirir. Cloudflare DNS (yani 1.1.1.1) değiştirmez. WARP bir VPN hizmetidir.
KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.266 Yer Cehennemin dibi 20 Nisan 2026 #10 sirius dedi: Cloudflare WARP, IP adresinizi de konumunuzu da değiştirir. Cloudflare DNS (yani 1.1.1.1) değiştirmez. WARP bir VPN hizmetidir. Genişletmek için tıkla... WARP ile bazı sitelere girdiğimde Türkiye olduğu belli oluyor ama o neden kaynaklanır?
sirius dedi: Cloudflare WARP, IP adresinizi de konumunuzu da değiştirir. Cloudflare DNS (yani 1.1.1.1) değiştirmez. WARP bir VPN hizmetidir. Genişletmek için tıkla... WARP ile bazı sitelere girdiğimde Türkiye olduğu belli oluyor ama o neden kaynaklanır?