WARP ile Valorant, CS girilir mi?

Arkadaşlar WARP ile Valorant, CS2, LoL, R6 gibi oyunlara girebilir miyiz? Ban yedirtir mi? Ping çıkartır mı?

Hangi VPN'i kullandığını bilmiyorum ama abim kendi bilgisayarında VPN ile CS'ye girmişti. Ben de aynı hesaba kendi bilgisayarımdan girmeyi denedim ve CS hata verdi. Daha sonra kendi hesabıma geri döndüm.

Ayarlardan sadece 1.1.1.1 ile oynarsanız ping çıkmaz. Ancak şu an kullandığınız gibi WARP özellikli 1.1.1.1 kullanırsanız 20 30 ping binebilir.

Ban yemezsiniz.

Not: Warp'ı Discord'da arkadaşlarınızla konuşurken CS2 oynayacaksanız normal 1.1.1.1 kullanırsanız da erişim sağlayabiliyorsunuz ping de bindirmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bugüne kadar bu şekilde kullanıyordum fakat gece bir anda internetim gitti sabah ise artık 1.1.1.1 DNS bende çalışmamaya başladı anlayamadım. Türk Telekom kullanıyorum.

Hocam bugüne kadar bu şekilde kullanıyordum fakat gece bir anda internetim gitti sabah ise artık 1.1.1.1 DNS bende çalışmamaya başladı anlayamadım. Türk Telekom kullanıyorum.
Ben eski bilgisayarımda 1.1.1.1 DNS kullanamıyordum yeni bilgisayar alınca düzelmişti. O yüzden 1.1.1.1 DNS kullanamama olayı çok değişik ve bilgim yok o konuda. Ayarlardan 8.8.8.8 DNS kullanmayı deneyebilirsiniz denemediyseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…