3 3399 Uzman Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 701 Çözümler 7 Beğeniler 581 10 Ekim 2024 #11 pawEn dedi: W11 23H2'de DC yasaklı değilken arkada oyun oynadigimiz sekilde sorunsuz oynayabiliyor muyuz yani? Sese falan girmek istesem WARP'la oyunda cok sikinti yaratiyor. Genişletmek için tıkla... Evet bir sıkıntı olmuyor.
pawEn dedi: W11 23H2'de DC yasaklı değilken arkada oyun oynadigimiz sekilde sorunsuz oynayabiliyor muyuz yani? Sese falan girmek istesem WARP'la oyunda cok sikinti yaratiyor. Genişletmek için tıkla... Evet bir sıkıntı olmuyor.
Kaan2Alper Üyecik Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 4 Aralık 2024 #12 neo1095 dedi: Bende GoodbyeDPI çalışmıyor, her türlü şeyi denedim çalıştırabilmek için ama çalışmadı bir türlü. Yardımcı olabilecek birisi var mı bana? Genişletmek için tıkla... Hacı. CMD dosyalarını düzenleyip -9 yerine -5 yazmayı dene.
neo1095 dedi: Bende GoodbyeDPI çalışmıyor, her türlü şeyi denedim çalıştırabilmek için ama çalışmadı bir türlü. Yardımcı olabilecek birisi var mı bana? Genişletmek için tıkla... Hacı. CMD dosyalarını düzenleyip -9 yerine -5 yazmayı dene.