Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Hocam davet linkleri çalışmıyor bir çözümü var mı?

Merhaba, Discord çalışıyor ancak profil detayları, ortak sunucular ve arkadaşlar gibi bilgiler yüklenmiyor. GoodbyeDPI ile girdiğimde bu bilgilere sorunsuz erişebiliyorum, ancak Zero Trust kullanırken yüklenmiyor. Bu sorunu çözebilen var mı?

Merhabalar,

2 gündür sıkıntısız kullanıyordum fakat bugün itibariyle giriş yapamıyorum. "Bağlanıyor..." yazısı ile kalıyor ve discord'a giremiyorum.

Discord gelen bağlantıları engellediği için bizlere rate limit uyguluyor.
Bunun sebebi ise size WARP uygulamasının size tanımladığı IP adresini farklı kullanıcılar'da kullandığı için Discord bu IP adresine limit uyguluyor.
IP adresindeki yoğunluk azaldığı zaman profil ve diğer öğeler yükleniyor.

Merhabalar,

2 gündür sıkıntısız kullanıyordum fakat bugün itibariyle giriş yapamıyorum. "Bağlanıyor..." yazısı ile kalıyor ve discord'a giremiyorum.
ISS nedir?

TurkNet kullanıyorum, altyapısı Türk Telekom olmalı.
Rehberimi birkaç gün önce güncelledim ve bağlantı protokolünü MASQUE olarak seçmeyi gösterdim. Bağlantı protokolünü MASQUE olarak seçip tekrar test eder misiniz?

DNS kullanmayı denediniz mi? TurkNet kullanıcıları sadece DNS ile sorunsuz giriş yapabiliyorlar.

Cloudflare üzerinde sol tarafta bulunan "settings" kısmında gelip "WARP Client" kısmına giriyoruz.

Bu mesajımdan sonraki adımı takip edip ayarı değiştiriniz.

3 gün önce yaptım sanırım o zamana denk gelmiş. Şu an MASQUE seçili halde hocam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…