Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Türknet'e bir şey oldu arkadaşlar. Warp'da 1.1.1.1'de çalışmıyor anladığım kadarıyla. Elle 8.8.8.8-8.8.4.4 girince discord düzeliyor.

WARP'ın unlimited versiyonunu kullanıyorum ama şu aralar özellikle telefon tarafında pek memnun değilim. İnternet gidiyor aç-kapa yapmak gerekiyor. Önceden çok memnundum. Son 1 haftadır sıkıntı yaşıyorum.

@yunus hocam merhabalar, bugün "Mesajlar Yüklenemedi" hatası ile karşılaştım. Güncel IP adreslerini iletebilir misiniz elinizde varsa? Teşekkür ederim şimdiden.

Superonline fiber FTTB kullanıcısıyım bende WireGuard sorunsuz çalışıyor. Superonline Fiber'de Wireguard kullanımı bölgesel olarak değişiyor nedense. Ek olarak bazı engeller FTTH fiber kullanıcılarında farklı FTTB kullanıcılarında farklı oluyor o yüzden denemek gerek.

@yunus hocam merhabalar, bugün "Mesajlar Yüklenemedi" hatası ile karşılaştım. Güncel IP adreslerini iletebilir misiniz elinizde varsa? Teşekkür ederim şimdiden.
Konu güncellendi alternatif IP adreslerini konuya ekledim.

Evet söylediğiniz gibi bölgesel olarak değişiyor. Sanırsam altyapı ile alakalı.

Türknet'e bir şey oldu arkadaşlar. Warp'da 1.1.1.1'de çalışmıyor anladığım kadarıyla. Elle 8.8.8.8-8.8.4.4 girince discord düzeliyor.
Türknet üzerinden bir çok sorun var şu anda.

Hocam MASQUE olarak işaretliyorum fakat geri WireGuard'a dönüyor.

Güncelleme:
Mesajlar yüklenmediği zaman service mode bölümünden gateway with DoH seçeneğini işaretleyip mesajların yüklenmesini bekleyin, daha sonra eski seçenek olan Gateway with WARP seçeneğine geçince mesajlar yüklenecektir. Bağlantı protokolleri arasında geçiş yaparak mesajların yüklenmesini sağlayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…