Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Mesajlarda sorun yok da profil, bannerlarda var. Bununla ilgili çözüm var mı?

Hata: Warp uygulaması sürekli olarak otomatik çıkış yapıyor.

Eğer bilgisayarınızda parola var ise bu yöntemi deneyiniz.

Çözüm: Parola olan bilgisayarlarda, Bilgisayar açıldığına 10 saniye kadar bekledikten sonra parolanızı yazıp sisteme giriş yapınız.

Bu sonun hizmetlerin geç yüklenmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum.
Parola olmayan bilgisayarlarda sorun göremedim henüz.

Mesajlarda sorun yok da profil, bannerlarda var. Bununla ilgili çözüm var mı?
Bu yönetimi geçici bir çözüm olarak deneyebilirsiniz.

Merhaba, benim oluşturduğum hesaba aynı kullanıcı adı ile bir başka arkadaşım da dahil olabiliyor mu ? Ne kadar veri kullanıyor ve bu bize uzun vadede ücret olarak geri döner mi ? Ya da ekstra kullanıcı açılabiliyor mu ? Ben açmayı bulamadım. Herkesin kendi mi yapması gerekiyor ? Siz nasıl kullanıyorsunuz ? Discordda yayın açtığımızda ya da yayın izlediğimizde kota ile ilgili sorun yaşar mıyız ? Zero Trust sitesinde loglarda ya da analytics kısmında kota konusunda herhangi bir veri bulamadım.

Merhaba, benim oluşturduğum hesaba aynı kullanıcı adı ile bir başka arkadaşım da dahil olabiliyor mu?
Evet olabilir.

Ne kadar veri kullanıyor ve bu bize uzun vadede ücret olarak geri döner mi ?
Herhangi bir kota ve ücretlendirme yok. Mobil veri ile fazla kullanmamak gerekli.

Ya da ekstra kullanıcı açılabiliyor mu ?
Mail adresini girip kodu alması yeterli.

Ben açmayı bulamadım. Herkesin kendi mi yapması gerekiyor ?
Siz nasıl giriş yaptıysanız arkadaşınızda aynı şekilde kendi mail adresi ile giriş yapsın.

Siz nasıl kullanıyorsunuz ?
Rehberde nasılsa o şekilde kullanıyorum. Ekstra olarak güvenli olması adına benim politika ayarım bu şekilde. Arkadaşlarımın mail adreslerini girip giriş yapmaları için izin veriyorum. Bu mail adresi dışındakiler benim takımıma katılamıyor.

Discordda yayın açtığımızda ya da yayın izlediğimizde kota ile ilgili sorun yaşar mıyız ? Zero Trust sitesinde loglarda ya da analytics kısmında kota konusunda herhangi bir veri bulamadım.
Söyledipim gibi şuan için herhangi bir kota bulunmamakta. Sadece aynı anda sizin açtığınız takımı 50 üye kullanabilir. Biz şu an için 7 kişi kullanıyoruz.

Kurulum yaparken plan seçiyoruz ya orada bir kota okumuştum sanki o yüzden sormuştum. Free planda tek kısıtlayıcı 50 seats anladığım kadarıyla. Rule oluştururken kendi rule'umuzu oluşturmuştuk, ona dokunmuyoruz, arkadaşlarımız için mail eklerken add rule diyip emails seçip herkesin mail adresini girmemiz yeterli oluyor anladığım kadarıyla. Sonra herkesin kendi mailine doğrulama kodu gidiyor. Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.

Farklı siteler için de aynı işlemi yapabilirsiniz. VPN aktif olmasını istediğini sitenin eklemesini yapmanız yeterli olacaktır.

Hocam farklı sitelerin IP adreslerini nasıl bulacağız denedim bit siteyi site açılıyor ama içindeki resimler yüklenmiyor.

Hocam farklı sitelerin IP adreslerini nasıl bulacağız denedim bit siteyi site açılıyor ama içindeki resimler yüklenmiyor.

Sitelerde CDN servisleri olduğu için onları da eklemeniz gerekmektedir.
CTRL + Shift + ı (Iğdır'ın ı'sı) kombinasyonuna basarak Chrome geliştirici araçları penceresını açınız. Açılan pencerede ağ sekmesine gelip F5 tuşuna basınız ve sol tarafta listelenen ve başında kırmızı X ikonu olan adresleri tek tek ekleyiniz. Sitelerde CDN servisleri olduğu için onları da eklemeniz gerekmetedir.

Hocam sen cok büyük adamsın gece gece dua ettim çok büyük yükten kurtartın bir konuda sorun yaşarsam sorabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…