Rehber WARP Zero Trust açma ve sadece Discord için aktif etme

Bu sitede olmamızın sebebi sizlere yardımcı olmak. Yardıma ihtiyacınız olduğu zaman konu açabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

Bir de WARP açıkken Discord'da ortak arkadaşlar gözükmüyor bir de davletler yasaklı gibi gözüküyor normal mi?

Bir de WARP açıkken Discord'da ortak arkadaşlar gözükmüyor bir de davletler yasaklı gibi gözüküyor normal mi?

Evet normal. Bir sunucuya katılmak isterseniz Chrome üzerinden herhangi bir VPN ile sunucuya katılın. Daha sonra uygulama üzerinden işlemlerinize devam edebilirsiniz.

Geçici bir süre aktif etmek için bu yönetimi de deneyebilirsiniz,

Adamsın teşekkür ederim.

Başarılı bir şekilde sonuç aldım, teşekkür ederim.

Üstadım dün başarılı bir şekilde kullanmaya başlamıştım lakin mesajlar ve bazen bannerlar yüklenmemeye başladı 2 sayfa önce ki mesaj yüklenme yöntemi de işe yaramıyor nasıl çözebilirim?

Düzeltme: Device tunnel protocol bölümü değiştiği için yüklenmiyormuş orayı ayarlayınca fixlendi.

Son düzenleme:

Hocam Roblox için hangilerini gireceğiz anlamadımda.

Hallettim, yapmayan varsa,
roblox.com
*.roblox.com
girmesi yeterli olucaktır.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 116683

Hallettim, yapmayan varsa,
roblox.com
*.roblox.com
Girmesi yeterli olacaktır.

Hocam bu IP bulmaları detaylı anlatan video veya konu olsa o kadar güzel olurki.

Hocam bunu nasıl yaptığınızı video çekseniz ya da buna özel konu açsanız o kadar güzel olurki resimden baktım ama yapamadım

Merhaba hocam. Bunu 1-2 hafta önce yaptım ve sorunsuz çalışıyordu. Son birkaç gündür hiçbir ayarı ellemememe rağmen cf_dns_lookup_faılure hatası alıyorum. Bununla ilgili konu da açtım. Yardımcı olabilecek var mı?

Bağlantı protokolünü değiştirmeyi denediniz mi?

Son çözümü uygulamak işe yaramadı. Mesajlar yüklenmiyor. Muhtemelen farklı bir domain veya ip eklememiz gerekiyor. Seste sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…